Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/09/2021

    Super-zabawka! Wygląda bardzo realistycznie, jak prawdziwy mały krokodyl. Nie ma baterii w pilocie, konieczne jest, aby kupić oddzielnie. Zestaw zawiera zestaw zapasowych śrub, ładowarkę. W samym krokodylu dostępna jest bateria.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    To jest świetne, to działa! 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Jeszcze tego nie testowałem, ale wydaje się być bardzo fajny i przerażający, rss.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Wygląda groźnie, ale świetnie. Był pakowany tylko w plastikową kopertę, więc nie oszczędzał na przedmiot podczas tak długiej dostawy na odległość. Mam nadzieję, że następne zamówienie będzie zapakowane ostrożniej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Super zabawa! tylko dla małych stawów i basenów. Nie może jechać zbyt szybko, ale kontroluje jak czołg z różnicą ciągu. Dzieciaki to uwielbiają. Ja też, lol

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Szybka wysyłka, przybył w stałym opakowaniu bez folii bąbelkowej, bez reklamacji po 2 tygodniach użytkowania. polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Produkt bardzo dobrej jakości, tak jak ten na zdjęciu, dotarł super szybko i bardzo dobrze zapakowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Szybka wysyłka, przybył w stałym opakowaniu, whit zgubiony folii bąbelkowej Działa świetnie, nie narzeka po 2 tygodniach użytkowania. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Szybka wysyłka, przybył w stałym opakowaniu, whit zgubiony folii bąbelkowej Działa świetnie, nie narzeka po 2 tygodniach użytkowania. - To polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Szybka wysyłka, przybył w stałym opakowaniu, whit zgubiony folii bąbelkowej Działa świetnie, nie narzeka po 2 tygodniach użytkowania. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft51 877
    • Ft42 456
    • Ft6 614
    • Ft16 907
    • Ft12 505
    • Ft11 025
    • Ft41 692
    • Ft7 954
    • Ft19 479
    • Ft12 127
    • Ft52 564
    • Ft15 004
    • Ft17 111
    • Ft15 803
    • Ft24 995
    • Ft240 937
    • Ft50 604
    • Ft53 669