Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1008)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(1008)
    • 5 Star(965)
    • 4 Star(40)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/05/2021

    Ürün güzel hoş kibar akım ölçme olayı ise dc akımda 1a alayını biraz nazlı ölçüyor 0.14 a ölçümü 0.13-0.14-0.15 gibi sürekli değişken gösteriyor oysa multi metrem sabit olarak gösteriyor fazla dalgalanma yok büyük ihtimalle akım az ayrıca temassız ölçmesinden dolayı normal çok milimetrik sonuç için normal prob ile başka Multimetre den ölçmek daha sağlam olur ancak kaç amper çekiyor sorusunu yanıtlıyor sıkıntı yok. Pil ölçtüm güç kaynağından ayarladığım voltaj ile karşılaştırdım voltaj ölçümü çok başarılı (dc ölçtüm AC ölçmedim) 3,793 multimetre bu 3,794 gibi çok ufak farklar var ki çokta sıkıntı değil. Ürün probları üzerinde çantasına sığıyor. Sonuç olarak memnunum.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Przed zakupem tego urządzenia miałem dylemat, czy wybrać to, czy odpowiadający mu U-NIT. Nie żałuję wyboru. Zakres pomiarów jest większy, pomiary za pomocą sond jak i szczęki są bardzo dokładne i niemal idealnie pokrywają się z pomiarami z innych urządzeń takich marek jak U-NIT czy Fluke. Niby wiedziałem, że będzie rozmiaru kieszonkowego, ale jak zobaczyłem jaki jest mały, trochę byłem tym faktem zdziwiony. Na zdjęciu dla porównania latarka Convoy S2+ i dwie baterie AAA. Jedyne czego mi tu brakuje to pamięci MAX i MIN wartości pomiaru. Jednak za tą cenę urządzenie jest fantastyczne i mogę je szczerze polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Bardzo dobre, mogę je znaleźć również przez klipsy, ale tylko, tylko Hz, tak. Precyzja jest dobra! Naprawdę dobre, przyszedł jakieś dwa tygodnie od magazynu CN. Myślałem, że można mierzyć napięcie obcęgami, ale tylko drutem. Prąd i częstotliwość można zmierzyć. Podoba mi się szukanie kabli w ścianie. Polecam!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Nie było problemów z dostawą, szybko i bez opóźnień. Urządzenie samo lubi, jakość jest dobra, plastik nie ma, są wszystkie wtyczki, jakość drutu, dokładność odczytów nie sprawdziła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Fajne urządzenie. Bardzo funkcjonalny i wystarczająco dokładny do dokonywania pomiarów podczas pracy nad moimi projektami. Jednak mój miał mały chip na ekranie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Podoba mi się ten zaciskomierz. Zmierzyłem prąd AC/DC, napięcie AC/DC, kondensator, wartości rezystora. I zmierzył temperaturę pokojową itp, Działa dobrze. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Great compact design with a quality feel to it. Cable length of measuring probes are a good length. Current measurements are accurate and works on really small conducts. NCT function works really well

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Szybka wysyłka (2 dni robocze) Urządzenie może wyglądać jak zabawka ze względu na swój mały rozmiar, ale samo posiadanie go w ręce daje poczucie bycia dobrym ze względu na jego wagę i wytrzymałość. Wszystkie funkcje idą całkiem dobrze i nawet, wbrew temu, co mówią w niektórych komentarzach, jest w stanie zmierzyć częstotliwość AC bez kontaktu, tylko poprzez umieszczenie pokrętła w pozycji „V AC" i wybranie Hz czerwonym klawiszem „SELECT", Następnie trzeba tylko doprowadzić koniec zacisku nieotwarty do gniazdka zasilania lub do kabla (z dwoma fazami), tak jak w przypadku pomiaru NCV. -Zdjęcie pokazuje Nie jest to instrument w 100% profesjonalny, ale za swoją cenę jest wielki i wypełnia swoją misję. Zadowolona z zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Bardzo dobrze, szybka dostawa. Produkt dokładnie zgodny z opisem. Bardzo dobra jakość przetestowana. Jednak potrzebuje więcej opakowań. Wszystko jest w porządku. Dziękuję, Bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Bardzo dobry produkt, zgodnie z oczekiwaniami, polecam. Przybywam 15 dni wcześniej niż obiecałem. Będę dalej kupował

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.07
    • US$56.99
    • US$24.99
    • US$42.99
    • US$29.99
    • US$27.99
    • US$37.99
    • US$19.99
    • US$52.99
    • US$20.99
    • US$14.99
    • US$28.99
    • US$93.99
    • US$26.99
    • US$249.99
    • US$105.99
    • US$62.99
    • US$18.99