Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(68)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(68)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/05/2021

    Dotarł na czas w nieuszkodzonym opakowaniu. Metalowe pudełko testera zostało zdeformowane, ponieważ nie znajdowało się w opakowaniu ochronnym. Postaram się to naprawić, jeśli to możliwe. Elektronika sama w sobie nie jest uszkodzona, pokazuje wiele informacji podczas testów. Dobry w użyciu. Byłoby miło, gdyby został wysłany z osobnym opakowaniem ochronnym przed uszkodzeniem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Dobrze zbudowany instrument wyposażony w liczne funkcje sterowania, specyficzne do oceny absorpcji baterii, jego szeroki zakres napięcia pozwala na pomiar baterii i napięcia do 30 V, bardzo przydatny w dziedzinie smartfonów i PC. Wykorzystuje on różne wejścia / gniazda wejściowe, które ułatwiają wykonywanie pomiarów. Wysyłka i dostawa zgodnie z planem, Dobra metalowa obudowa z miękkim materiałem, Trochę kłopotliwe użycie na PC (ale może to mój problem, bo nie zainstalowałem modułu BT, po uruchomieniu jest naprawdę miły i przydatny do ciągłego monitorowania. Może mogliby umieścić zestaw wtyczek i pincety (jak te na zdjęciu), ale biorąc pod uwagę koszt też jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Dziękuję Banggoodowi. Com. Jak zawsze bardzo szybka dostawa. Super licznik, tak jak sobie wyobrażałem i zgodnie z opisem. Najlepsze jest aplikacja dla Androida i Apple do przenoszenia danych do telefonu komórkowego. Super i konieczność dla każdego, kto chce wiedzieć więcej, co dzieje się podczas ładowania. Bez ograniczeń. Dziękuję Banggoodowi. Com. Jak zawsze bardzo szybka dostawa. Supermetr, tak jak to sobie wyobrażałem i zgodnie z opisem. Najlepsze jest aplikacja dla Androida i Apple do przenoszenia danych do telefonu. Wspaniały i musi być dla każdego, kto chce wiedzieć więcej o tym, co dzieje się przy ładowaniu. Bez zastrzeżeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Wyjątkowe, piękne narzędzie, ze wszystkich parametrów do sterowania ładunkiem. Ostatnim zdjęciem jest aplikacja E_test na Apple z Bluetooth

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Produkt i szállitás były odpowiednie. +++ Aplikacja z komórką może być z drugiej strony trochę mało starylubb. Więcej rodzajów widoku.... Nośnik aplikacji mobilnej....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Szukałem multimetru, który może mierzyć jak najwięcej opcji ładowania, a ten robi bardzo dobrze. Istnieje wiele połączeń i możliwości. I oczywiście duży pokaz. Ponadto, można zobaczyć wartości w czasie rzeczywistym na telefonie komórkowym za pośrednictwem aplikacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Dobry produkt i bardzo przydatny. Łatwy w użyciu. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Fast transport but the container came dented however. :-( :-( :-(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Kontener został wgnieciony, ale był dobrze zapakowany, więc nie był zepsuty i działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Szybka wysyłka jakości produkt dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 412
    • Ft3 307
    • Ft5 884
    • Ft4 778
    • Ft23 911
    • Ft10 299
    • Ft2 940
    • Ft9 563
    • Ft3 294
    • Ft9 554
    • Ft4 457
    • Ft5 884
    • Ft5 884
    • Ft8 091
    • Ft4 043
    • Ft3 501
    • Ft5 884
    • Ft5 514