Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(253)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(253)
    • 5 Star(234)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/10/2020

    Produkt szybko się grzeje, korzystne koszty, jednak każda tusza jest plastikowa, co jest negatywne, jeśli chodzi o ciepło. UWAGA KUPUJĄC, należy pamiętać, że zarówno napięcie i format stopnia C°/F° zależy od wybranego rodzaju wtyczki, nie zauważył tego i kupił źle. Zalecaj produkt z tymi obserwacjami.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Używałem bardzo taniego lutownicza za 10 funtów i zastanawiałem się, dlaczego nie mogę się dobrze przyłączyć. To lutownica znacznie ułatwiła sprawę! Mogę lutować na niższym ogniu, a praca jest dużo błyszcząca (z jakiegoś powodu). Podoba mi się też przycisk włączania/wyłączania, więc nie muszę go odłączać pomiędzy przygotowaniem przewodu. Cyfrowy wyświetlacz temperatury też jest przydatny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Jest podłączony i rozgrzewa się. Jak długo wytrzyma, póki co jest zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Awesome!!! can't say enough about it and it is in Fahrenheit for me here in USA, I was concerned it might be in Celsius since there was no indication of that in the description. This bad boy turns up to almost 900 Degrees... You won't be sorry if you get this!!! Heats up extremely fast as well!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Więcej niż dobra cena za to... Dla użytkownika domowego...

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Testowałem produkt bardzo szybko, był lżejszy niż się spodziewałem Szybko się podgrzewa i czuje się o wiele lepszą jakością niż tradycyjne lutownice. Otrzymałem kawałek uchwytu trochę zaczipowany jak na drugim zdjęciu, ale nie jest tak źle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Zaskakująco dobre uczucie dla pieniędzy (stacja i tłok), leży dobrze w dłoni i szybkie rozgrzewanie czasu. Tylko tyle potrzeba na warsztaty hobby https://www.banggood.com/upf/customers_images/d6/39/2021053106450171-1590175.jpg – stosowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Najlepszy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Przetestowałem to i jestem pod wrażeniem jak szybko robi się gorąco. Jak na razie jestem szczęśliwy. Podoba mi się sposób, w jaki kontrolujesz temperaturę. Koniec z przegrzaniem i spalonymi napiwkami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Proste, więcej niż wystarczy na kilka spaw rocznie. Proste, więcej niż wystarczy na kilka spaw rocznie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 113
    • Ft2 912
    • Ft1 796
    • Ft2 396
    • Ft16 190
    • Ft2 696
    • Ft4 207
    • Ft13 794
    • Ft2 420
    • Ft3 295
    • Ft12 891
    • Ft2 996
    • Ft1 898
    • Ft6 294
    • Ft5 203
    • Ft3 295
    • Ft7 194
    • Ft11 991