Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(289)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(289)
    • 5 Star(267)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/08/2021

    Jest podłączony i rozgrzewa się. Jak długo wytrzyma, póki co jest zadowolony!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Zaskakująco dobre uczucie dla pieniędzy (stacja i tłok), leży dobrze w dłoni i szybkie rozgrzewanie czasu. Tylko tyle potrzeba na warsztaty hobby https://www.banggood.com/upf/customers_images/d6/39/2021053106450171-1590175.jpg – stosowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2022

    Jak narazie jest dobrze! Używałem tego do lutowania PCB, na końcach metalowych kabli (które trzymały 200 funtów), a także do naprawy gitary. Super szybko się nagrzewa i mając wszystko na stacji było naprawdę wygodne. Zdjęcie to jeden z moich projektów, które podłączyłem za pomocą tej lutownicy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2022

    Przybyli szybko, ten sam 👍🏼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Dałem mu cztery gwiazdki, bo wspornik lutowniczy jest trochę zepsuty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    problem with degree C….see photo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    Produkt szybko się grzeje, korzystne koszty, jednak każda tusza jest plastikowa, co jest negatywne, jeśli chodzi o ciepło. UWAGA KUPUJĄC, należy pamiętać, że zarówno napięcie i format stopnia C°/F° zależy od wybranego rodzaju wtyczki, nie zauważył tego i kupił źle. Zalecaj produkt z tymi obserwacjami.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2020

    Dobrze zapakowany produkt, działa w porządku Na zdjęciach pokazuje kluczową grę, która nie pochodzi z produktu Kolor i trochę, ale wyraźny niż pokazany, wciąż jest piękny. Tak, dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Używałem bardzo taniego lutownicza za 10 funtów i zastanawiałem się, dlaczego nie mogę się dobrze przyłączyć. To lutownica znacznie ułatwiła sprawę! Mogę lutować na niższym ogniu, a praca jest dużo błyszcząca (z jakiegoś powodu). Podoba mi się też przycisk włączania/wyłączania, więc nie muszę go odłączać pomiędzy przygotowaniem przewodu. Cyfrowy wyświetlacz temperatury też jest przydatny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Awesome!!! can't say enough about it and it is in Fahrenheit for me here in USA, I was concerned it might be in Celsius since there was no indication of that in the description. This bad boy turns up to almost 900 Degrees... You won't be sorry if you get this!!! Heats up extremely fast as well!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$131.99
    • US$88.19
    • US$28.99
    • US$113.99
    • US$69.61
    • US$119.59
    • US$118.81
    • US$74.62
    • US$58.89
    • US$101.84
    • US$199.61
    • US$14.94
    • US$45.59
    • US$55.99
    • US$79.99
    • US$169.31
    • US$127.99
    • US$159.00