Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/09/2021

    Jestem bardzo zadowolony z tego produktu, byłem trochę nie pewien mocy tej maszyny, ponieważ bardzo tanie w porównaniu do innych, ale był bardzo dobrą niespodzianką!! Odsolded Ram chip i i IC w 10-15 sekund, bardzo dobry wynik, jestem zadowolony z tego zakupu, a sprzedawca jest bardzo dobry, wysyłka w ciągu zaledwie 5 dni, dziękuję bardzo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Znakomity sprzęt Przegląd https://youtu.be/Y-oZfgjOhrI Brakuje tylko opcji na lutownicy. To jest profesjonalny sprzęt. Trochę za duży na małe blaty, ale imponuje mocą i ciszą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Dobrej jakości stacja uszczelniająca, uważam, że sposób ustawiania temperatury jest trochę niezręczny, ponieważ nawet jeśli trzymasz go przez długi czas, to zmienia się jeden stopień na raz, a więc operacja jest trochę powolna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Moje pierwsze zamówienie (płatność za pośrednictwem natychmiastowego transportu i dostawy przez DHL) z magazynu Banggood poszło bardzo dobrze. Po rozpakowaniu sprawdziłem temperaturę urządzenia - wszystko jest bardzo dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Sam sezon wygląda bardzo dobrze pod względem ceny, ale jeszcze go nie przetestowałem. Jedyny haczyk jest taki, że paczka została otwarta i wróciła do domu z podartą paczką. Zostawiam zdjęcia, żeby zobaczyć, jak otrzymałem zamówienie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Doskonały produkt, bardzo dobry. Już próbowałem i jest skuteczny. Dotarło do mnie w Meksyku w 17 dni. Bajecznie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • AlVIP5
    AE
    04/01/2022

    Właśnie zarezerwowałem urządzenie, ale kiedy próbuję użyć lutownicy mam błąd msg „err2" co to znaczy?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Rekomendowany produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Superszybka dostawa. Produkt wygląda dobrze i działa tak, jak powinien. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$119.99
    • US$188.63
    • US$110.87
    • US$429.99
    • US$99.99
    • US$179.01
    • US$130.50
    • US$74.58
    • US$289.89
    • US$38.99
    • US$119.59
    • US$51.99
    • US$67.99
    • US$28.99
    • US$310.68
    • US$112.02
    • US$35.99
    • US$299.15