Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1375)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1375)
    • 5 Star(1315)
    • 4 Star(55)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/04/2022

    Zamówiłem go w ramach promocji Snap-up. Z czeskiego magazynu, gdzie był dostępny tylko z wtyczką UE. Mimo to, jakoś udało mi się zamówić z wtyczką UK. (Wciąż tego nie rozumiem.) Kiedy zauważyłem, co się stało, skontaktowałem się z obsługą klienta Banggood, aby sprawdzić, czy są gotowi zmienić zamówienie na wtyczkę UE. Byli bardzo pomocni i zrobili to. Dziękuję ci za to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Towary docierają w ciągu 14 dni od rezerwacji do dostawy, a dostawa była wystarczająco szybka, opakowanie było mniej bezpieczne, biorąc pod uwagę dostawę międzystanową, opakowanie plastikowe i nic innego, ale dotarły bezpiecznie bez ograniczeń i sprawnego towaru, dzięki banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Produkt w porządku, ale tryb snu nie działa? Żadnego spania po „5" do „30" minut, łóżko.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2022

    Dobry produkt.Na razie (mam również multimetr MT825). Zaufałem marce Mustool. Zastrzegam sobie jednak, że po bardziej intensywnym użytkowaniu będę aktualizować recenzję. Przy pierwszym użyciu, tylko naklejka, na której jest napisane, że jest napisane, że jest to „nie" i „odpadnie". Przyszyłam go i jak na razie jest dobrze.. Rekomendowany zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Dobry mikrosake za kilka koron. Zalecam ustawienie trochę więcej, niż naprawdę chcemy, to nie jest dokładna temperatura końcówki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Witam, konstrukcja lutowania jest bardziej stabilna, regulacja działa przynajmniej podczas inspekcji wizualnej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Jak na razie to działa świetnie. Naprawdę lubię automatyczną funkcję snu, więc nie muszę jej wyłączać ani wyłączać. Czuję się tak samo komfortowo w mojej dłoni jak mój Weller. Jakość wydaje się bardzo dobra... czas pokaże.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    Działa świetnie nagrzewa się szybko i szybko, proste ustawienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Doskonała jakość żelaza spawalniczego, doskonale działa, bardzo dobrze do pracy na płytach obwodowych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Przychodzę bardzo szybko, wygląda bardzo dobrze, ćwiczyłem go i bardzo szybko się rozgrzewa i może zmniejszyć temperaturę polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$36.95
    • US$35.99
    • US$14.35
    • US$12.83
    • US$14.99
    • US$33.48
    • US$29.88
    • US$15.21
    • US$31.17
    • US$36.24
    • US$35.79
    • US$12.96
    • US$29.62
    • US$35.79
    • US$12.66
    • US$16.37
    • US$21.93
    • US$149.99