Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(741)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(741)
    • 5 Star(693)
    • 4 Star(43)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/01/2021

    Ograniczone narzędzie do stosowania jako oscyloskop. Bardzo wąski próg (1Mhz). Nic nie różni się od innych jako multimetr, żadnych kluczy lub specjalnych funkcji jako multimetr więc nie warto do mnie zamiast multimetrów mam już więc żadnego znaczącego dodatku. Zwrócę to Banggoodowi, jeśli wszystko pójdzie dobrze. Został wysłany szybko, a sprzedawca jest dobry, nie narzeka.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Zrobiłem kilka pomiarów. Łatwy w użyciu, jest to wymiana/dopełnienie mojego starego multimetru, który pracuje z baterią 9V. Wziąłem go głównie, żeby się zabawić z oscyloskopem. Krótko mówiąc, to jest miłe, ale bardzo przydatne:), zobaczymy, co z tego wyjdzie. Na zdjęciach widać, że podłączona wtyczka wysyła pasożyta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    Pomiary są wystarczające, można ustawić wykres sin x1,x3 i x10. Walizka jest z twardego plastiku. Zasilany bateriami 3 AA, kolorowy ekran może kończyć szybkie baterie. Ogólnie ładne urządzenie w tej cenie. Ekran czyta się wygodnie w świetle. Nie podoba mi się tylko to, że użyli bezpieczników. Szkoda, że nie ma lontu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2020

    Bardzo się z tego cieszę. Dostałem go miesiąc przed najgorszymi szacunkami Banggood. Sprawdziłem to dziś wieczorem. Tryb zakresowy wydaje się być dość dokładny przynajmniej wizualnie przy małym ekranie. Widoczność ekranu jest bardzo łatwa dla oczu, przynajmniej w pomieszczeniach, gdzie będę jej używać. Przepustowość wydaje się w porządku, chociaż nie zmierzyłem ani nie sprawdziłem czasu narastania fal. Moim punktem odniesienia jest stary zakres Tekronics 545, który miał 5 MHz BW, jak sądzę. Impedancja wejściowa wynosi 10 Megs. Nie wiem, czy w to wierzę, ale wydaje się rozsądne. Sprawdziłem ładowanie licznika Geigera, który zbudowałem. Nie jest na tyle wysoka impedancja, żeby nie zepsuć napięcia rur, ale to też nie jest zaskoczeniem. Kiedy budowałem obwód musiałem zrobić specjalną sondę, by móc zobaczyć falę i napięcie rur. To nadal będzie prawda. Jednym z niedoborów funkcji zakresu jest brak wyzwalacza prądu przemiennego. To oznacza, że aby uzyskać stabilną formę fali, musisz wejść na spust i dostosować poziom spustu prądu stałego. To działa dobrze, ale oczywiście jest dobre tylko dla formy fali, którą widzisz - ból, z którym można zadzierać podczas sprawdzania obwodu z wielopoziomowymi falami. Dałbym temu produktowi 5 gwiazdek, ale z dwóch powodów. Jeden to tylko wspomniany brak wyzwalacza prądu, drugi to to, że 5 gwiazdek oglądalności nie zbiera widzów zazwyczaj dlatego, że nie przekazują żadnych przydatnych informacji. Jestem emerytowanym inżynierem elektroniki i projektantem obwodów. Nie brakuje mi dobrego zasięgu, ale ten instrument ma bardzo przydatne miejsce w moim domowym laboratorium. Prostota działania z dobrym wglądem w podstawowe formy fal, na co chcę patrzeć, z dwoma wyjątkami - niezwykle wysokie obwody impedancyjne, które wymagają specjalnej uwagi, i bardzo niskiego poziomu sygnałów, Chociaż spada do 30 mV na dział.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Bardzo dobry instrument, wysoka precyzja, dobrze działający oscyloskop, wiele opcji i wiele pomiarów. Stosunek jakości do ceny doskonały

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Dobra jakość. Pomiary akwencji. Polecam w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2020

    Urządzenie otrzymało szybko. Bardzo łatwy w użyciu. Przetłumaczyłem część oscyloskopu ogłoszenia (zdjęcia)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Ładne urządzenie. Ma ukrytą opcję wyłączenia dźwięku. Wciśnij i przytrzymaj F4 podczas włączania, a zobaczysz „QUITE MODE ON". Naprawdę cichy, ale tryb „ciągłość" też jest cichy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Przybyło w tygodniu to działa i jestem zadowolony z q / p stosunku, sprawdzić w głębi, czy deklarowany odpowiada real.Manual w języku angielskim i brak baterii, myślę, że to również działa z proces ładowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Dobry produkt, jednak obudowa jest zbyt słaba podczas odbierania zniekształceń, na szczęście produkt nie łamie ekranu. Czas dostawy z zagranicy do Wietnamu jest szybki, ale czas od HCMC do Can Tho jest powolny, a czasami lokalizacja paczki nie jest możliwa.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$443.99
    • US$369.99
    • US$159.99
    • US$499.99
    • US$249.99
    • US$172.99
    • US$299.99
    • US$162.99
    • US$219.99
    • US$699.99
    • US$149.99
    • US$179.99
    • US$249.99
    • US$85.99
    • US$129.99
    • US$598.99
    • US$77.99
    • US$82.99