Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(495)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(495)
    • 5 Star(462)
    • 4 Star(30)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/01/2021

    Ograniczone narzędzie do stosowania jako oscyloskop. Bardzo wąski próg (1Mhz). Nic nie różni się od innych jako multimetr, żadnych kluczy lub specjalnych funkcji jako multimetr więc nie warto do mnie zamiast multimetrów mam już więc żadnego znaczącego dodatku. Zwrócę to Banggoodowi, jeśli wszystko pójdzie dobrze. Został wysłany szybko, a sprzedawca jest dobry, nie narzeka.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Mam urządzenie. Dotarł tam szybko, bezpiecznie i bezpiecznie. Urządzenie działa, ale nie mierzy mF. Napięcie dokładnie. Ogólnie, wszystkie rodzaje pomiarów pracują z wyjątkiem mF. Dzięki sprzedawcy...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Multimetr cyfrowy graficzny dotarł dobrze zapakowany i w dobrym stanie. Ist został dostarczony w rekordowym czasie zaledwie 10 dni po złożeniu Zakonu. Działa dobrze, grafika jest ładna. Sondy musiały być zainstalowane i uwalniane kilka razy, aby pracować na początku, aby dać właściwe odczyty,. Struktura menu jest trochę daleko, ale odczyty są ładne. Zalecam zakres za uczciwą cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Urządzenie przyszło szybko. W eksploatacji jest proste i wygodne.... Kosztuje... jeden minus... Kiedy mierzy się oscylografem... Pokazuje zarówno peremptorię, jak i stałą razem.... Osobno jedna zmiana nie może być widoczna... Prąd przez przewód... Niewygodne, ale nie kretyczne... Zakup jest zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Przybyło w tygodniu to działa i jestem zadowolony z q / p stosunku, sprawdzić w głębi, czy deklarowany odpowiada real.Manual w języku angielskim i brak baterii, myślę, że to również działa z proces ładowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Towar przyszedł do służby. Wygląda bardzo dobrze. Wszystko działa jak należy. Polecam towar. Życzę ci wielkiego sukcesu w biznesie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    A multiméter nagyon gyorsan megérkezett. Köszönöm a gyors szállítást és gondos csomagolást. Kipróbáltam minden rendben müködik. Mellékelem a fotókat.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Bardzo dobra, szybka wysyłka, to już drugi zakup i jest idealny dla większości miejsc pracy, zamierzam kupić inną jako prezent. Polecam to, dziękuję bardzo Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Bardzo intuicyjny w zarządzaniu różnymi opcjami, podręcznik (w języku angielskim przetłumaczone przeze mnie na włoski) czytelny i gładki z bardzo wyraźnymi rysunkami!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Pošiljka je prišla nepoškodovana. Embalaža je sicer bila rahlo poškodovana, vendar sam merilni inštrument je bil nepoškodovan in brezhibno deluje. Trenutno sem preizkusil osnovne funkcije, katere so enostavne za uporabo, zahtevnejše, bom preizkusil kasneje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft44 156
    • Ft50 871
    • Ft92 495
    • Ft70 912
    • Ft45 935
    • Ft55 496
    • Ft129 495
    • Ft117 470
    • Ft86 329
    • Ft215 826
    • Ft151 078
    • Ft83 245
    • Ft178 827
    • Ft36 321
    • Ft86 329
    • Ft141 828
    • Ft43 163
    • Ft8 091