Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(141)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(141)
    • 5 Star(123)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/11/2020

    Jestem zaskoczony! Potrzebował czegoś do sprawdzenia torów kulkowych. Szukam lukru i falowania. Zrobienie tego w laboratorium kosztuje 10 razy więcej niż ten mikroskop. Są szczegóły poniżej 0,5 mikrometra, więc nie spodziewałem się zbyt wiele. Ale prsence og EDM uszkodzenia mogą być bardzo łatwo badane za pomocą tego taniego małego „plastikowego" urządzenia. Światło jest więcej niż wystarczające dla moich potrzeb - w rzeczywistości używam słabszej zewnętrznej lampy do tych błyszczących powierzchni łożysk kulkowych. Moje części są za ciężkie na scenę, więc zrobiłem regulację i dzięki temu mogę umieścić 2 kg na scenie bez żadnych problemów. Dla mnie stosunek wydajności do ceny jest więcej niż akceptowalny. Notka na zdjęciach: „tęczowe kolory" są wynikiem wysokiej rozdzielczości, wypolerowane (gołym okiem) powierzchnie mają drobne linie szlifowania i służą jako optyczne tarcie. Stąd „tęcza".

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Dobry Wieczór, mikroskop dotarł w porządku, ze wszystkich elementów i działa doskonale, bardzo dobrze zapakowane i uszczelnione bez awarii, polecam zarówno sprzedawcy i sprzętu, o którym mowa, przetestowane i cieszą się wiele.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Doskonały obraz. Bardzo dobrze zapakowany i przybył bardzo dobrze. Świetna rozdzielczość i nagrywanie na Full-Hd. Jedynym negatywnym punktem dla elektroniki jest plastikowa podstawa. Ale dla obrazów z biologii, wydaje się idealny. Recenzja na temat: „https://youtu.be/3c4JW_3Xv1o"

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Robi, co mówi, dobry zoom! Jeśli coś jest ze mną nie tak, to tani plastik. Mam nadzieję, że to potrwa długo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Bardzo dobry mikroskop cyfrowy do badań i lutowania komponentów SMD. Ale dla SMD lutowanie jest musztarda G1200 idealnie odpowiednia. Z baterią 18650 LION, ale bez portu HDMI

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Trudno jest robić zdjęcia dobrej jakości, ze względu na wibracje podczas naciśnięcia przycisku aparatu. Powinien potrzebować pilota lub opóźnienia w programie. Jeśli zrobisz zdjęcie z programu aparatu pc, rozdzielczość jest znacznie niższa. Nie mogłem usunąć soczewki nr 1 z tuby, więc mogłem używać tylko obiektywu nr 1. Na 7" wyświetlaczu z obiektywem nr 1, element był o min. 300x większy i maksymalnie o 2000x większy od elementu. Nie wiem, o ile powinien być większy obiektyw nr 2. Jakikolwiek jak dobry produkt w tej cenie i dostawa była szybka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Bardzo zadowolony z takiej możliwości z dobrej jakości do ceny. Mogę korzystać z monitora lub widoku z PC z wtyczką-n-play i standardową aplikacją aparatu w Windows 10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Dobra jakość w stosunku do ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Dotarł nietknięty i pod względem jakości i jasności doskonały, ale światła obok obiektywu są przyciemnione.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Przedmiot dostarczony w dobrym stanie. Bardzo dobry produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 630
    • Ft46 544
    • Ft56 063
    • Ft67 164
    • Ft32 359
    • Ft131 278
    • Ft111 778
    • Ft21 368
    • Ft113 188
    • Ft86 093
    • Ft20 147
    • Ft12 691
    • Ft79 254
    • Ft8 106
    • Ft7 401
    • Ft10 072
    • Ft23 505
    • Ft44 617