Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(74)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(74)
    • 5 Star(72)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/01/2022

    Otrzymaliśmy przedmiot w dobrym stanie. /Wszystko w pełni sprawne. Piękny design i wyświetlacz LCD. Można to poprawić, jeśli ma silikonową obudowę i osłonę przedni panel. Również dostawy aktualizacji trwa zbyt długo i opakowanie. Bez bąbelków.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    Dziękuję bardzo polecam Zapomniałem zrobić Live Photo Review. On jest świetny we wszystkim. Tak pięknych multimetrów inteligentnego czynnika formującego jeszcze nie widziałem. Bardzo dobra jakość, bardzo dobra jakość. Jeszcze raz dziękuje. Mam nadzieję, że moje pragnienie zostanie wzięte pod uwagę, chciałbym zobaczyć w nim również obecne wymiary. I nie zapomnij umieścić latarki. Cóż, naprawdę chcę wierzyć, że z baterią wyjdzie to samo urządzenie na klasycznym wyświetlaczu LCD, gdzie będzie mizerny prąd zużycia, a urządzenie będzie zadowolony ..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Miła recenzja Juana Dilasag'a, więc zamówiłem ją. Miło, że jest wart swojej ceny, 😁😁😁😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Szybka dostawa, świetnie. Tester mały rozmiar i dobra funkcjonalność przy pierwszych testach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Multimetr jest bardzo dobry, bardzo dokładny, zajęło to trochę czasu, ale to jest w porządku, to jest w porządku, aby używać, dziękuję Bogu. 

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Zaskakująco małe ciało. Wszystko działa, szybka wysyłka. Wszystkie podatki zostały zapłacone przy zamawianiu z chińskiego magazynu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Received item together with the cabinet lights, also in good condition. Already tested and used, found functioning normally.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Wszystko jest w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    To dobrze, świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Dobrze. Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$30.02
    • US$30.44
    • US$14.99
    • US$23.09
    • US$18.99
    • US$21.93
    • US$66.99
    • US$49.65
    • US$25.99
    • US$36.95
    • US$22.99
    • US$26.55
    • US$43.88
    • US$31.99
    • US$24.24
    • US$41.99
    • US$93.99
    • US$72.99