Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.98 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(632)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(632)
    • 5 Star(618)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-24 11:12:59

    ODLIČAN unimer , izuzetno lak za korišćenje, ne treba podešavati skoro ništa. Potražite predstavljanje na YouTube kanalu "ELEKTRIČAR 1" Moja iskrena i odgovorna preporuka.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-30 12:07:02

    Multimetar je dobar automatski bira opyege. Kvaliteta izrade je dobar jedino bi bilo dobro da su pipalice malo duže. Multimetar je za14 dana stigao u Crnu goru, ništa nije oštećeno, sve je kao što treba da bude. OD MENE ZASAD TOLIKO KAD GA GA DETALJNIJE ISTESTIRAM NAPISACU NASTAVAK RECENZIJE

    Komentarze (2)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-30 00:58:20

    ODLIČAN unimer, potpuno automatizovan, bez ikakvih podešavanja meri, otpornost, naizmenični i jednosmerni napon. Moja iskrena preporuka, ovoga puta kupujem ga za dobrog prijatelja.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-05 00:46:47

    Ponovo ga kupujem ovoga puta kao poklon prijatelju. Znači ODLIČAN instrument. Moja preporuka.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-09 00:53:20

    ODLIČAN unimer, potpuno automatizovan, Ponovo ga kupujem, ovoga puta za servis svog bivšeg djake, jer mi se žalio da su mu majstori nekoliko unimera "spržili" zaboravivši ga na omskom području pa priključili na mrežni napon. Kod ovog unimera to se neće dogoditi. :)

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-07 12:48:51

    اسعار غير مناسبه

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-08 15:58:00

    This is a good product and very affordable and very good quality. I like it and can recommend it to others.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-07 07:06:39

    Very good product, good quality, product as descripted working well.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 79  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>