Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2291)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(2291)
    • 5 Star(2233)
    • 4 Star(55)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/01/2021

    Brał udział za 700 pensów. Dostawa do Woroneża za miesiąc. Dziękuję Муськовчанам, rabaty są regularnie uderzane! W skrócie, polecam testera i obcinam rabaty braci. Udanych zakupów i powodzenia!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Jó minőségű termék, kézbe foga érezni, hogy van benne anyag. A hozzá mellékelt kábelek sem gagyik, a szigetelés vastagsága megnyugtató. Tetszik a támasz és a levető soft burkolat és kijelző védő. Az auto range mód használhatatlan, mert össze- vissza ugrálnak a számok, de szerencsére kézi méréstartomány állítással jól működik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Bangood nie tylko pakuje towary„na płycie", po prostu przewija taśmę nad pakietem, tak również zwyczaje Ukrainy (Rosan) wypatroszą prawie każdą paczkę, nie ceremonialnie z pakietem - otworzyć paczkę po prostu nożem papierniczym, Wyciągamy pudła, zabieramy towar, wyrzucamy go w brudne ręce, zostawiając ślady... Jest podkręcona! Same multimetry norm, wrażenia są dobre

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Dostawa do Moskwy za 2 tygodnie. Dobry tester za taką cenę - wziął udział za 795 rubli. Dokładnie mierzy. Zderzak siedzi bez luk. Brakuje mi tylko pełnej sprawy, ale odbiorę suseka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Wrażliwość „wykrywania okablowania" jest minimalna, można powiedzieć, że to nie ma pojęcia funkcja.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Najlepszy stosunek jakości do ceny, dobrze zapakowany, ale zajęło 2 miesiące (prawie)) dostawa z CZ do Grecji. Nie jest testowany. Kiedy to zrobię, dojdę do wniosku tak długo jak jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Urządzenie pomiarowe działa solidnie i precyzyjnie. Jakość i wykonanie są doskonałe. Każę jeszcze dwóm rozdać. Stosunek ceny do wydajności jest nie do pobicia. Naprawdę godny polecenia artykuł!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Wszystko jest super. Nie spodziewałem się, że paczka dotrze tak szybko, że zamówiłem ją pod koniec grudnia. 4 stycznia była już w jej ramionach. Na planie wszystko jest w porządku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Chciałbym porozmawiać o negatywnych aspektach produktu. Nie oczekuj tyle latarki. Poza tym, to trwa trochę i trochę za krótko w świetle reflektorów. Konieczne jest aktywowanie za każdym razem, ale spróbuję pomiarów

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Doskonały multimetr, demokratyczna cena, doskonała funkcjonalność dla jego ceny. Moc - 2 baterie AAA. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 960
    • Ft5 144
    • Ft5 749
    • Ft6 052
    • Ft16 042
    • Ft6 052
    • Ft9 685
    • Ft27 849
    • Ft9 987
    • Ft6 639
    • Ft4 841
    • Ft6 960
    • Ft19 070
    • Ft7 868
    • Ft3 933
    • Ft20 281
    • Ft7 263
    • Ft1 744