Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/03/2022

    Ten wskaźnik promieniowania MT01R ma dwie główne funkcje: pierwsza to pole elektryczne, mierzone w wolcie/metrze z przegrodą 1V, druga jest pole magnetyczne, Mierzone w mili Gauss [mG] lub mikroTesli [μT] o podziale 0,01μT/0,1mG. Wskazany zakres wynosi 1-1999 V/m i 0,01-99-99,99μT/01-999,9mG. Kolor podświetlenia zmieni się w zależności od wartości napięcia, wskaźnik LED jest związany z pomiarem pola magnetycznego. za cenę poniżej 25€ (~28$) naprawdę wykonuje swoją pracę i mimo, że nie mogę zapewnić dokładnej konfiguracji testowej, zrobiłem kilka badań i znalazłem podobne testy, Zmierzone za pomocą znacznie bardziej (10x) drogiego narzędzia (Tenmars Triaxial Magnetic Field Meter - TM-192D) i wartości były prawie takie same jak w przypadku tego MT01R. Naprawdę mogę polecić to narzędzie, jeśli czujesz się wrażliwy na pole elektryczne/magnes i chciałbyś sprawdzić swoje otoczenie pod kątem źródeł promieniowania. Proszę sprawdzić zdjęcia i filmy udostępnione w dalszej części dokumentu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Niedrogi produkt, który robi to, co został zrobiony dobrze, wykonałem kilka pomiarów w pobliżu różnych urządzeń i jak się spodziewałem, jedyną naprawdę alarmującą była kuchenka mikrofalowa. Świetnie nadaje się również do pomiaru emisji sterowania radiowego i Vtx drona. Dostawa pochodzi z Chin w bardzo rozsądnym czasie, polecam zakup również biorąc pod uwagę cenę. Zapomniałem, że operacja wymaga 3 baterii AAA, nie w zestawie, jest mała instrukcja w języku angielskim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    Είναι πολύ καλό μηχάνημα για να είσαι ασφαλής όσο αυτό είναι δυνατόν. Ένα παράδειγμα το δικό μου Router δουλεύει μόνιμα στα 2.4G πλέον, και όχι 5G γιατί είμαστε ασφαλείς.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    To nie jest dobry towar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    vyzerá že funguje, ešte treba preveriť funkcie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Otrzymałem produkt w porządku, jest testowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Doskonały miernik częstotliwości radiowej, błyskawiczny zakres pomiarowy. Wrażliwy i precyzyjny . Ważne jest, aby sprawdzić, czy jesteśmy mniej lub bardziej narażeni na promieniowanie elektromagnetyczne. Wkrótce przetestuję wszystkie inne urządzenia w domu i to pomoże mnie ochronić. Jakość w stosunku do ceny: doskonała

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Urządzenie przybyło szybko i bardzo dobrze zapakowane. To był prezent dla mojej żony, która od dawna mówiła o kupnie jednego z nich. Podobało mi się wykończenie i łatwość obsługi, ponieważ służy świeckim ludziom do użytku. Zapłacona cena była całkiem rozsądna. Uważam, że to świetny zakup i jestem zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    To bardzo czułe urządzenie. Można znaleźć kable o bardzo wysokim napięciu nawet w odległości 100m. Nie bardzo rozumiem jednostki Tesli, ale to prawdopodobnie w czasie trzęsienia ziemi lub innych impulsów wierzę, że urządzenie może wykryć EMP lub EP, które nie mogą być wysyłane bezpośrednio ze słońca. Jak dotąd, urządzenie jest tylko znane, jak na mój gust ma stosunkowo duże zużycie baterii, ale można je wymienić przynajmniej przez wyłączenie wyświetlacza. Niestety nie mogłem przeczytać instrukcji, ponieważ do Europy Środkowej, do Republiki Czeskiej przybyłem w tradycyjnym języku chińskim. Jednak to, co zrobiliśmy w laboratorium, odchylenia były plus minus 20%. Ale kto nie ma nic - jak dozymetr będzie znacznie gorzej. Już wiemy, w które obszary nie mogę iść, żeby MPMP nie miało wpływu na nasz osąd. Większość ludzi nie ma takiej opcji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2022

    Jól működik, laikusnak is könnyű használni, érdemes megvenni. Azóta áthelyeztem az ágyunkat és megváltoztattam sok mindent, hogy kevesebb elektromos és mágneses sugárzás érjen. Még egy rádió frekvenciás mérőt is kell vennem biztos az is hasznos lenne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$99.99
    • US$6.99
    • US$69.99
    • US$69.99
    • US$32.99
    • US$11.99
    • US$73.99
    • US$12.99
    • US$19.99
    • US$119.99
    • US$15.99
    • US$23.09
    • US$54.99
    • US$13.85
    • US$18.99
    • US$12.99
    • US$27.71
    • US$10.34