Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(69)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(69)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/04/2022

    Produkt jest zgodny z opisem. Wykonanie i jakość są bardzo dobre. Pomiary wykonywane są bardzo szybko i precyzyjnie. Dobra czytelność, ze względu na duży wyświetlacz. Kilka tygodni temu kupiłam takie urządzenie pomiarowe. Jestem bardzo zadowolony z tego produktu. Gorąco polecam zakup tego produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    Product corresponds to the description. Have tested the product and am very happy with it. Very good quality and workmanship. Measurement results are very accurate. Very large display, very easy to read. When loading, the LED lights green and when the battery is fully charged red. I am very satisfied with this product. Have already purchased a second device.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2022

    Doskonałe narzędzie, to urządzenie elektroniczne było bardzo dużo. Wyświetlacz jest jasny, wiele dostępnych zasobów sprawi, że dowiesz się, jak z nich korzystać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2022

    Dobra jakość i dobra cena, cecha bardzo atrakcyjna i stylowa konstrukcja, w pełni automatyczna funkcja ekranu dotykowego dla prawie każdego rodzaju pomiaru, do użytku w domu lub pracy, dobra jakość i dobra zalecana cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    Youtube link: https://youtu.be/BFL9eNaJBco The package arrived before the expected deadline, everything was neatly packed and undamaged. I am extremely satisfied with the product and I was surprised by the quality of workmanship and the appearance of the multimeter. The package contained everything listed in the description. After trial testing, I am satisfied with the performance of the device and compared it to a multimeter that was more than twice as expensive and the readings are identical and accurate. The price-quality ratio amazes me and I can definitely recommend this product. The screen is clear and legible. It is best seen when it is horizontal on the table, it is not necessary to tilt it like other multimeters I have. Thank you

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    Bardzo dobrze i to samo, co w opisie. Dzięki Bangood. com

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    Nie ma sprawy, nie ma sprawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Bardzo satysfakcjonujące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    paquete resubido en buen estado y funcionando, excelente 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    thank you very much....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.99
    • US$28.99
    • US$56.99
    • US$229.99
    • US$66.99
    • US$29.99
    • US$22.99
    • US$69.99
    • US$169.99
    • US$6.99