Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(564)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(564)
    • 5 Star(548)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/04/2021

    Miły i wygodny tester. 6000 rozdzielczości, 3 i 5/6 bitów. Nie urządzenie laboratoryjne, ale do zastosowań krajowych i półprofesjonalnych najbardziej potrzebne. Ładny i przydatny tester. 6000 cyfr, 3 i 5/6. Nie urządzenie laboratoryjne, ale to, czego potrzebujesz do użytku domowego i półprofesjonalnego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    A kollégáimnak annyira tetszett, hogy rendelnem kellet nekik is. Nagyon praktikus a hibaelhárításoknál. Nem kell a nagy műszereket cipelni. Kompakt kis készülék.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Product corresponds to the description. Handling is very good. Through the compact and small construction, a very good and useful meter. The accuracy is very good and precise. Works excellent, there are no problems. Processing and quality is excellent. We recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Niesamowity multimetr, praktyczny, łatwy w obsłudze i dość precyzyjny. Bycie ołówek jest bardzo wygodne w prowadzeniu. Zawiadomcie brak aktywności i wkrótce wyłączy się automatycznie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Bardzo dobra jakość i dobra cena. Jestem elektrykiem i jest bardzo dobry, żeby mieć go zawsze w kieszeni spodni. Łatwy do pomiaru, ma tryb auto dla wszystkiego, więc umieszczasz tylko tropy w punkcie testowym. Dobry brzęczek działa natychmiast, gdy dotykasz wiodących, bez potrzeby wciskania żadnego przycisku. Kiedy jesteś na służbie, nie musisz nosić ze sobą dużego multimetru. Dzięki temu wskaźnik i latarka wskazuje końcówkę pomiarową.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    I received the product in pristine condition and I have to say I'm very pleased with the performance and the build is very very good at this price point. Display is easy to read and one thing I love the most is the Haptic Feedback once the test lead has a good contact with the circuit in test. Banggood also has updated their tracking system which is a about time. Thanks to this Seller Five Stars indeed *****

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Bardzo przydatny i praktyczny produkt. Pracowałem nad tym od pierwszej chwili. Uważam, że sonda kablowa jest trochę sztywna jak na takie urządzenie, ale poza tym jest to bardzo dobre urządzenie. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Trochę czasu zajęło dostarczenie, ale jak na razie wygląda dobrze. Nie miałem jeszcze okazji jej użyć, ale nawet pudełko jest w dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Szybka dostawa, 100 klasy produkt, lepiej niż oczekiwać, dokładne. Dokonam zakupu dwóch kolejnych. Jestem bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Dobrze gotowy produkt, dobra jakość i praktyczne. Jeszcze nie przetestowany, ale wierzę, że to jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7,145
    • Ft6,523
    • Ft27,967
    • Ft8,699
    • Ft18,644
    • Ft7,145
    • Ft4,348
    • Ft5,902
    • Ft7,456
    • Ft3,074