Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1700)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1700)
    • 5 Star(1624)
    • 4 Star(60)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/07/2021

    Instrument przybył. Paczka była nieuszkodzona, jak widać na zdjęciach. Wszystko było w porządku. Instrument jest w doskonałym stanie, od razu go wypróbowałem i wszystko jest tak jak opisano w sprzedawcy. Już go użyłem i zarobiłem swoje pierwsze dolary (Jestem elektrykiem). Jest dobry, ponieważ jest mały, ma automatyczną pracę i ma wszystko, czego potrzebujesz, jak również te duże instrumenty. Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu z Banggood

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Miły i wygodny tester. 6000 rozdzielczości, 3 i 5/6 bitów. Nie urządzenie laboratoryjne, ale do zastosowań krajowych i półprofesjonalnych najbardziej potrzebne. Ładny i przydatny tester. 6000 cyfr, 3 i 5/6. Nie urządzenie laboratoryjne, ale to, czego potrzebujesz do użytku domowego i półprofesjonalnego.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    12 dni na dostarczenie, co jest poprawne, otrzymał paczkę w bardzo dobrym stanie. Uważam ten multimetr za bardzo przydatny do wykonywania pomiarów, zachowując jednocześnie widoczność na wyświetlaczu, który jest bardzo jasny i czytelny pomimo jego małych rozmiarów. Wartości zarejestrowane podczas pomiarów były bardzo dokładne, nawet zdjęcia. Jestem bardzo zadowolony z produktu, całkowicie spełnia moje oczekiwania. dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    A kollégáimnak annyira tetszett, hogy rendelnem kellet nekik is. Nagyon praktikus a hibaelhárításoknál. Nem kell a nagy műszereket cipelni. Kompakt kis készülék.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Niesamowity multimetr, praktyczny, łatwy w obsłudze i dość precyzyjny. Bycie ołówek jest bardzo wygodne w prowadzeniu. Zawiadomcie brak aktywności i wkrótce wyłączy się automatycznie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Multimetr przybył przez 6 dni roboczych został przetestowany, jak widać na zdjęciach i działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Świetny produkt i szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Szybka dostawa, 100 klasy produkt, lepiej niż oczekiwać, dokładne. Dokonam zakupu dwóch kolejnych. Jestem bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Moim zdaniem każdy elektryk powinien mieć Mt007 pro w kieszeni, jest świetny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2022

    Przede wszystkim bardzo dziękuję firmie i jej pracownikom, że zakupiłem produkt. Bardzo szybko otrzymałem produkt poprzez wysyłkę i pocztę. Serdecznie dziękujemy pracownikom firmy. Życzę ci dalszych sukcesów. Produkt jest bardzo łatwy w użyciu. A praca jest bardzo dobra. Wszystkie jego funkcje funkcjonują prawidłowo i stabilnie. Jest to produkt, który warto kupić i wierzę, że będzie to o wiele łatwiejsze dla użytkowników. Ładny produkt, który mogę polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$31.99
    • US$17.99
    • US$57.99
    • US$59.99
    • US$172.99
    • US$68.99
    • US$249.99
    • US$139.99
    • US$23.99
    • US$16.99