Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(873)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(873)
    • 5 Star(836)
    • 4 Star(31)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/07/2021

    Instrument przybył. Paczka była nieuszkodzona, jak widać na zdjęciach. Wszystko było w porządku. Instrument jest w doskonałym stanie, od razu go wypróbowałem i wszystko jest tak jak opisano w sprzedawcy. Już go użyłem i zarobiłem swoje pierwsze dolary (Jestem elektrykiem). Jest dobry, ponieważ jest mały, ma automatyczną pracę i ma wszystko, czego potrzebujesz, jak również te duże instrumenty. Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu z Banggood

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Miły i wygodny tester. 6000 rozdzielczości, 3 i 5/6 bitów. Nie urządzenie laboratoryjne, ale do zastosowań krajowych i półprofesjonalnych najbardziej potrzebne. Ładny i przydatny tester. 6000 cyfr, 3 i 5/6. Nie urządzenie laboratoryjne, ale to, czego potrzebujesz do użytku domowego i półprofesjonalnego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Niesamowity multimetr, praktyczny, łatwy w obsłudze i dość precyzyjny. Bycie ołówek jest bardzo wygodne w prowadzeniu. Zawiadomcie brak aktywności i wkrótce wyłączy się automatycznie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    A kollégáimnak annyira tetszett, hogy rendelnem kellet nekik is. Nagyon praktikus a hibaelhárításoknál. Nem kell a nagy műszereket cipelni. Kompakt kis készülék.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Product corresponds to the description. Handling is very good. Through the compact and small construction, a very good and useful meter. The accuracy is very good and precise. Works excellent, there are no problems. Processing and quality is excellent. We recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Dotarła w ciągu 12 dni, ale nie jest to dokładnie to, co zamówiłem. Zamiast MT007PRO, MT007PRO-EN przybyło. Nie mogę zmierzyć częstotliwości, ale słyszę ładny głos z urządzenia, dlatego dałem mu ocenę cztery, a nie pięć gwiazdek. Pozostaje jeszcze sprawdzić dokładność wszystkich pomiarów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    1.Bardzo ładne opakowanie. Tak bardzo mi się podoba 2.Premium produkt wysokiej jakości. 3.W pełni automatyczny 4.Jasny ekran 5.Łatwy w użyciu Tylko trochę wolniejszy beacuase automat

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Urządzenie dotarło w ciągu 12 dni w doskonałym stanie. Jest testowany i wszystko działa doskonale. Dzięki Banggood za wspaniałą współpracę. djmrschultz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Podoba mi się..wygląd głosowy... Bardzo cienki instrument...i ładny.. Futurystyczny design, 🌟 Szybki statek do mnie... Pracuje na 1 ładowalnej baterii Ni.Mh.AA.. i podoba mi się to 👍🌟 Wszystko działa dobrze..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Produkt jest zgodny z opisem. Jakość i wykonanie są bardzo dobre. Wyniki pomiarów są precyzyjne i łatwe do odczytania. W przeszłości kupowano ten produkt. Działa całkowicie niezawodnie do dziś. Jestem z niego bardzo zadowolony. Mogę kupić ten produkt, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 899
    • Ft9 479
    • Ft6 318
    • Ft20 226
    • Ft77 752
    • Ft44 248
    • Ft29 076
    • Ft4 422
    • Ft5 686
    • Ft2 525