Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(778)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(778)
    • 5 Star(753)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/07/2021

    Instrument przybył. Paczka była nieuszkodzona, jak widać na zdjęciach. Wszystko było w porządku. Instrument jest w doskonałym stanie, od razu go wypróbowałem i wszystko jest tak jak opisano w sprzedawcy. Już go użyłem i zarobiłem swoje pierwsze dolary (Jestem elektrykiem). Jest dobry, ponieważ jest mały, ma automatyczną pracę i ma wszystko, czego potrzebujesz, jak również te duże instrumenty. Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu z Banggood

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Miły i wygodny tester. 6000 rozdzielczości, 3 i 5/6 bitów. Nie urządzenie laboratoryjne, ale do zastosowań krajowych i półprofesjonalnych najbardziej potrzebne. Ładny i przydatny tester. 6000 cyfr, 3 i 5/6. Nie urządzenie laboratoryjne, ale to, czego potrzebujesz do użytku domowego i półprofesjonalnego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Niesamowity multimetr, praktyczny, łatwy w obsłudze i dość precyzyjny. Bycie ołówek jest bardzo wygodne w prowadzeniu. Zawiadomcie brak aktywności i wkrótce wyłączy się automatycznie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    A kollégáimnak annyira tetszett, hogy rendelnem kellet nekik is. Nagyon praktikus a hibaelhárításoknál. Nem kell a nagy műszereket cipelni. Kompakt kis készülék.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Product corresponds to the description. Handling is very good. Through the compact and small construction, a very good and useful meter. The accuracy is very good and precise. Works excellent, there are no problems. Processing and quality is excellent. We recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Urządzenie dotarło w ciągu 12 dni w doskonałym stanie. Jest testowany i wszystko działa doskonale. Dzięki Banggood za wspaniałą współpracę. djmrschultz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Podoba mi się..wygląd głosowy... Bardzo cienki instrument...i ładny.. Futurystyczny design, 🌟 Szybki statek do mnie... Pracuje na 1 ładowalnej baterii Ni.Mh.AA.. i podoba mi się to 👍🌟 Wszystko działa dobrze..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Produkt jest zgodny z opisem. Jakość i wykonanie są bardzo dobre. Wyniki pomiarów są precyzyjne i łatwe do odczytania. W przeszłości kupowano ten produkt. Działa całkowicie niezawodnie do dziś. Jestem z niego bardzo zadowolony. Mogę kupić ten produkt, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Bardzo dobra jakość i dobra cena. Jestem elektrykiem i jest bardzo dobry, żeby mieć go zawsze w kieszeni spodni. Łatwy do pomiaru, ma tryb auto dla wszystkiego, więc umieszczasz tylko tropy w punkcie testowym. Dobry brzęczek działa natychmiast, gdy dotykasz wiodących, bez potrzeby wciskania żadnego przycisku. Kiedy jesteś na służbie, nie musisz nosić ze sobą dużego multimetru. Dzięki temu wskaźnik i latarka wskazuje końcówkę pomiarową.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    I received the product in pristine condition and I have to say I'm very pleased with the performance and the build is very very good at this price point. Display is easy to read and one thing I love the most is the Haptic Feedback once the test lead has a good contact with the circuit in test. Banggood also has updated their tracking system which is a about time. Thanks to this Seller Five Stars indeed *****

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 020
    • Ft18 624
    • Ft7 936
    • Ft3 967
    • Ft20 456
    • Ft7 326
    • Ft5 188
    • Ft85 497
    • Ft76 336
    • Ft7 631