Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(431)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(431)
    • 5 Star(418)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 16/04/2021

    Miły i wygodny tester. 6000 rozdzielczości, 3 i 5/6 bitów. Nie urządzenie laboratoryjne, ale do zastosowań krajowych i półprofesjonalnych najbardziej potrzebne. Ładny i przydatny tester. 6000 cyfr, 3 i 5/6. Nie urządzenie laboratoryjne, ale to, czego potrzebujesz do użytku domowego i półprofesjonalnego.

    Komentarze
  • 19/04/2021

    A kollégáimnak annyira tetszett, hogy rendelnem kellet nekik is. Nagyon praktikus a hibaelhárításoknál. Nem kell a nagy műszereket cipelni. Kompakt kis készülék.

    Komentarze
  • 26/03/2021

    Niesamowity multimetr, praktyczny, łatwy w obsłudze i dość precyzyjny. Bycie ołówek jest bardzo wygodne w prowadzeniu. Zawiadomcie brak aktywności i wkrótce wyłączy się automatycznie.

    Komentarze
  • 13/05/2021

    Bardzo dobra jakość i dobra cena. Jestem elektrykiem i jest bardzo dobry, żeby mieć go zawsze w kieszeni spodni. Łatwy do pomiaru, ma tryb auto dla wszystkiego, więc umieszczasz tylko tropy w punkcie testowym. Dobry brzęczek działa natychmiast, gdy dotykasz wiodących, bez potrzeby wciskania żadnego przycisku. Kiedy jesteś na służbie, nie musisz nosić ze sobą dużego multimetru. Dzięki temu wskaźnik i latarka wskazuje końcówkę pomiarową.

    Komentarze
  • 10/04/2021

    I received the product in pristine condition and I have to say I'm very pleased with the performance and the build is very very good at this price point. Display is easy to read and one thing I love the most is the Haptic Feedback once the test lead has a good contact with the circuit in test. Banggood also has updated their tracking system which is a about time. Thanks to this Seller Five Stars indeed *****

    Komentarze
  • 01/04/2021

    Bardzo przydatny i praktyczny produkt. Pracowałem nad tym od pierwszej chwili. Uważam, że sonda kablowa jest trochę sztywna jak na takie urządzenie, ale poza tym jest to bardzo dobre urządzenie. Bardzo polecam.

    Komentarze
  • 25/05/2021

    Wyśmienicie Zaawansowany i praktyczny multimetr z wieloma funkcjami w niskiej cenie. UWZGLĘDNIAJĄC!

    Komentarze
  • 19/05/2021

    Taki słodki

    Komentarze
  • 25/04/2021

    Imponująca przenośna opcja multimetrów. Pełny przegląd kanału elektronicznego i technologii youtu.be/Hrr_yt3P9o4

    Komentarze
  • 11/04/2021

    Moim zdaniem każdy elektryk powinien mieć Mt007 pro w kieszeni, jest świetny.

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6,904
    • Ft37,410
    • Ft6,213
    • Ft5,753
    • Ft6,501
    • Ft5,753
    • Ft26,761
    • Ft6,041
    • Ft4,285
    • Ft2,587