Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/05/2021

    muy bueno ,, satisfecho con la compra ,,, tiene apagado y medición automático,, también detección de fase y neutro

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Ładny i mały, łatwo niesiony i wydaje się dobrze wykonany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Urządzenie działa dobrze, doradzam temu sprzedawcy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Dobry produkt. Zamawiam wszystko dla moich przyjaciół

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Drodzy panowie, Otrzymałem to urządzenie w jeden dzień i jestem bardzo szczęśliwy, ale zauważyłem, że w ostatnim tym samym urządzeniu, które zamówiłem, nie było akcesoriów, które są bardzo przydatne. Pozdrawiam - Dario

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Otrzymałem produkt przed wyznaczonym terminem. Jestem zadowolony z produktu. Spełniają moje potrzeby. Bardzo praktyczne i niezawodne. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Po prostu pokochałem produkt i to było wielkie zaskoczenie, aby otrzymać dzisiaj, przybył bardzo szybko, oczekiwałem, że zajmie to jeszcze miesiąc i docenić zwinność. Moje gratulacje, super polecam wszystkim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Dostawa do Portugalii szybko, za dwa tygodnie, doskonała. Multimetr szczelnie zapakowany, twarde pudełko z gąbką w środku. Multimetr w reklamie, uniwersalny i skuteczny. Wysoka cena/jakość. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Bardzo poręczne narzędzie. Szkoda tylko, że podręcznik jest trudny do odczytania. Fajnie, gdybym mógł to dostać jako plik PDF. Ale podczas testowania działa dobrze i zadowoleni z niego dla podstawowych rzeczy, aż mogę uzyskać większy podręcznik tekstowy (zdjęcie go).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Przybył, zgodnie z opisem. Funkcjonalny, praktyczny. Potrzebujesz baterii AAA. Myślę, że będziemy ich używać, żeby wszystko naprawić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$93.99
    • US$19.99
    • US$56.99
    • US$30.02
    • US$46.14
    • US$28.99
    • US$24.99
    • US$24.24
    • US$24.99
    • US$43.88
    • US$31.99
    • US$28.99
    • US$15.99
    • US$20.78
    • US$22.99
    • US$46.19
    • US$14.99
    • US$186.99