Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(180)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(180)
    • 5 Star(171)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/01/2021

    Ładna zabawka, pomiary Vpp w granicach 10%, jak podano w instrukcji użytkownika. Przy 80 Mhz Sygnał 300 mV nie jest aktywowany i dlatego nie jest wyświetlany, problemem jest sonda, bez sondy poprawnie wyświetliłem falę 115 Mhz. Poniżej 80 Mhz fala jest wyświetlana prawidłowo, ale pomiary w Vpp nie są zbyt dokładne, być może dlatego, że sonda jest deklarowana w instrukcji użytkownika jako 100 Mhz (w przypadku innej sondy jest ok), ale poniżej 50 Mhz Vpp jest w granicach deklarowanej tolerancji. Przydatne do pomiarów w trakcie lotu. Częstotliwość jest odczytana prawidłowo. Dostarczona sonda nie ma etykiety, a model i częstotliwość nie są znane. W sumie to dobry produkt.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Jest wystarczająco dobry dla przedziału cenowego, ale nie polecam używać go do precyzyjnego pomiaru. Ten jest dobrym punktem wyjścia dla ludzi, którzy dopiero co zaczęli w elektronice i hobbystach, którzy nie dbają za bardzo o precyzję. Opublikowany 02/27/2021 i dotarł do dnia 03.05.2021.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Najpierw chcę podziękować Banggoodowi, bo to było wcześniej niż się spodziewałem. Nie znaleziono błędów w kontroli aktywności, świetny produkt za tak niską cenę. Ale cena na voucherze jest bardzo niska, nie mogłeś się tego dowiedzieć?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Bardzo ciekawy produkt. Testuję go krótko, ale mogę powiedzieć, że jest wart swojej ceny - dobry zakres osi czasu - do 50s, co pozwala na mierzenie bardzo niskich częstotliwości lub zmian wzorca. Jest również w stanie uchwycić wysoką frekwencję jak na opisie - testowałem falę 40MHz i jest ona widoczna i mierzona. Warto również zauważyć różne opcje na ekranie do pomiaru typowych właściwości i dobrą widoczność. Jedyna dziwna rzecz to przycisk wyłączania zasilania - bardzo ukryty w... Koniec z zasięgiem, co jest dość niezwykłe. Zauważyłem też pewne ograniczenia auto-zakresu, ale łatwe do opanowania. W tej cenie - absolutnie musi! To nie jest zabawka, oferuje prawdziwe funkcje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Sonda lub kablówka są bardzo słabe, ale aprato jest idealne dla początkującego w elektronice, który nie chce wydawać dużo pieniędzy. Powtarzam, kabel pomiarowy pozostawia wiele do życzenia. Kup kabel jakościowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Zachwycony produktem, kilka szczegółów technicznych, ale związane z korzyściami kosztowymi. Super praktyczne i funkcjonalne, nieomylne narzędzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Nie pozwala na kalibrację fal kwadratowych, a wizjer nie przynosi powłoki i jest ekranem startym... Myślę, że ten oscyloskop był w użyciu zanim go wysłałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Ürün elime 10 gün gibi sürede ulaştı. Paketleme güzel.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Przybywam w 15 dni, bardzo dobrze przez sprzedającego, chociaż nie przyszedł bardzo zapakowany, ale przybywam dobrze, można kupić z tego bardzo wiarygodnego sprzedawcy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    nice product

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft65 549
    • Ft25 359
    • Ft88 581
    • Ft132 767
    • Ft95 048
    • Ft157 323
    • Ft102 587
    • Ft131 102
    • Ft14 382
    • Ft74 071
    • Ft65 549
    • Ft58 994
    • Ft173 712
    • Ft42 606
    • Ft49 161
    • Ft159 618
    • Ft78 660
    • Ft26 218