Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1584)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(1584)
    • 5 Star(1444)
    • 4 Star(93)
    • 3 Star(25)
    • 2 Star(12)
    • 1 Star(10)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/12/2020

    Paczka dotarła na czas i w dobrym stanie. Spodziewałem się więcej, ale jestem szczęśliwy. Biorę to, żeby ułatwić moją pracę z moją ulubioną elektroniką do naprawy hobby. To urządzenie dobrze sobie radzi z tym zadaniem. Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu. Już myślę, że powinienem był zamówić go z metalowym stojakiem - myślę, że mogę go kupić oddzielnie. Przesyłka dotarła na czas i w dobrym stanie. Spodziewałem się więcej, ale nadal jestem szczęśliwy. Biorę to, żeby ułatwić sobie pracę z moją ulubioną naprawą elektroniki hobby. To urządzenie dobrze radzi sobie z tym zadaniem. Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu. Już myślę, że musiałem to zamówić z metalowym stoiskiem. Myślę, że mogę kupić osobno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Dokładnie tak jak to jest opisane...dobra jakość i wykończenie w porównaniu z ceną...prawdziwe rozszerzenie, przetestowane z komponentami CMS...bateria bardzo poprawna w zakresie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Gorąco polecam, przybył przed harmonogramem i jakość jest zbyt wysoka gratulacje Banggood 🔬😍👏🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Kochałam go całym sercem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Witam, otrzymałem produkt, który zamówiłem. Dziękuję bardzo, na pewno polecę pana do mojego otoczenia. Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Tani „mikroskop". Posiadacz nie jest praktykantem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Już idę. Nie udowodniłam tego. Udowodnię to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Więcej manty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2018

    I like this microscope. The image is very fine. The magnification as I measured is from 4.8X up to 29X, not the stated 600X as advertised. The battery lasted over one hour on a full charge. It took about 2 hours to recharge. The unit I received has a slight malfunction. When adjusting the focus, there is a spot where the image will jump and lose focus. I think there is some imperfection in the track that the lens travels on. This is unfortunate. I will take the unit apart and see if I can repair this. I have attached photos taken with this microscope. Very nice resolution.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2017

    Overall this is great microscope especially for it's price. Picture quality is great, built in display is solid. You can also connect it to your pc and use it as webcam. Just take notice, in webcam mode built-in display don't show image. Adjustable zoom (dependable on distance to be more precise) makes this microscope really versatile. On top of that, it has 2x and 4x software zoom that has decent quality, and can be used to better inspect things when you don't want to move your microscope. To be able to take pictures, or record videos with it, you will need a micro sd card: https://www.banggood.com/search/micro-sd-card/4338-0-0-0-0-0-0-price-0-0_p-1.html?p=W024148132309201612B One of problems is that stand is really small, so you cannot just put it on your desk. Fortunately suction cup is quite good, so you can stick it to vertical surface. Other solution would be to get yourself a laboratory lift (https://www.banggood.com/Lifts-Laboratory-Lifts-Manual-Control-100X100X150MM-p-1027279.html?p=W024148132309201612B) that you can use as adjustable stand. Second thing I don't like is that it uses mini usb instaed of micro usb cable for charging and connection to the pc. So if you are like me, and tend to lose or damage cables, you might consider ordering additional mini usb cable like this one: https://www.banggood.com/Wholesale-4_3-FT-USB-2_0-A-to-Mini-B-Male-to-Male-5-PIN-Cable-p-25168.html?p=W024148132309201612B If you plan to connet it to the pc, you might consider a bit longer cable: https://www.banggood.com/3M-10FT-USB-2_0-Type-A-to-Mini-B-Male-5-PIN-Data-Charging-Cable-Cord-Adapter-p-1041610.html?p=W024148132309201612B Taking all into consideration, this is really great product, and tremendous value for the money

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 615
    • Ft22 236
    • Ft53 106
    • Ft25 224
    • Ft55 762
    • Ft25 300
    • Ft90 475
    • Ft39 483
    • Ft8 813
    • Ft38 717
    • Ft96 257
    • Ft8 046
    • Ft48 459
    • Ft20 699
    • Ft63 064
    • Ft23 381
    • Ft27 547
    • Ft8 295