Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(251)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(251)
    • 5 Star(236)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/11/2021

    Mogę polecić, że jestem bardzo zadowolony. Dostarczone bardzo szybko...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2022

    Do góry z moresem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Dotarłem bezpiecznie do domu, dostawa jest trochę długa. 10 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    /Naprawdę miłe!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    Ürün kırık geldi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2018

    Для пайки мелких деталей этот микроскоп удачная покупка. Понравилось новое крепление. Можно расположить на любой высоте и нужным углом. Микроскоп хорошо увеличивает, имеет хорошую яркость и контрастность экрана. Понравился быстрый старт. Задержки экрана не заметил. Наличие подсветки и подключение к компьютеру тоже в плюс. Конечно хотелось бы подставку из металла, но за эту цену и так отлично.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2019

    Take max 2560 x 1440 = 3.6 MP pictures. The video I uploaded to Youtube say 720, not 1080. Have to use the reset a lot, sometimes it hangs. Here is a video at 600x https://youtu.be/I20_m9ypW8E

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2020

    Bardzo pod wrażeniem tego urządzenia. Ponieważ planuję użyć tego do lutowania nie próbowałem strony karty pamięci tego urządzenia (i prawdopodobnie nigdy nie będzie). Funkcja Zoom jest OK (luźna jasność jako cyfrowa), ale musisz odnowić i skupić obiekt, ponieważ nie powiększy środka obrazu, ale działa dobrze. małe koło) z tyłu/prawej strony kontroluje jasność lampy LED od pełnej jasności do wyłączenia (jest też funkcja menu, aby wyłączyć diody LED na stałe) Jakość obrazu (na ekranie) jest jasna i jasna, a ja nie miałem problemów z jego użyciem do lutowania. Pokrętło ostrości na przedniej stronie jest tak łatwe w użyciu, a nawet dla moich OGROMNYCH dłoni nie mam problemu z uzyskaniem wyraźnego obrazu na ekranie. Kilka rzeczy... Irytujące.... 1) Sterowniki menu/funkcji zoomu są trochę zbyt blisko głównej tarczy z przodu (znowu OGIE palce nie pomagają). 2) Układ przycisków z przodu... Ciągle naciskam zły przycisk, żeby powiększyć, bo oczekuję, że przyciski będą bezpośrednio nad tarczą ostrości. Ich nie. Ich po prawej stronie tarczy (patrz zdjęcie). 3) Przy użyciu dowolnego przycisku/dionu, chwieje się na plastikowej szyjce gęsi przez kilka sekund. To nie było niespodziewane i pewnie byłoby lepiej, gdybym dostał metalową podstawę. Ale elastyczność szyi to nadrabia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2018

    Микроскоп получил в красивой коробке. Включается одним нажатием и через 2 секунды готов к работе. Что понравилось - это встроенный аккумулятор и подсветка. Что не понравилось - хотелось бы гибкую ножку подлиннее, так как камера микроскопа позволяет много больше. В целом за эти деньги считаю хорошим помощником для радиолюбителя.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2019

    Very nice microscope with simple adjustments and high definition display. Much better than I assumed. color balance is very good and the construction is simple but sufficient. can be used as a normal camera as well but it is ideal for electronics and determination of parts as well as check for soldering bridges and other difficult to detect problems. For my wife , who breeds cairn terriers it is handy for check the skin for very tiny paracites and to decide what action is needed. when I have small splinters in my fingertips, removal is more easy. Top product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$41.99
    • US$41.99
    • US$66.99
    • US$6.99
    • US$65.99
    • US$13.88
    • US$25.99
    • US$9.44
    • US$20.99
    • US$51.99
    • US$68.99
    • US$17.84
    • US$28.99
    • US$109.99
    • US$64.99
    • US$21.99
    • US$57.99
    • US$11.99