Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1818)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(1818)
    • 5 Star(1691)
    • 4 Star(112)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/08/2021

    Jest to doskonały Buy, najwyższej jakości, szczególnie do wykonywania bardzo dobrej pracy na płytach obwodowych, pięknej biżuterii, drzazgi w palcach, insektach, a nawet patrzenia na zawiłe wzory na monetach, znaczkach i walucie. Posiada mikrousb do ładowania, a także może, przy niewielkim podrasowaniu oprogramowania, pokazywać wyświetlacz na laptopie lub komputerze, uruchamiać Windows, MacOs lub Linux. Ma ledowy pierścień oświetlenia, który może być dobrze nastrojony, tak jak powiększenie. I nie zmyje koloru rzeczy, które oglądacie. Dodatkowo posiada slot na kartę pamięci, który może korzystać z slotu na karty microSD, który może używać do 128Gb karty pamięci. (które zdecydowanie polecam, za najlepsze wykorzystanie tego mikroskopu). Siódemka w środku. Wyświetlenie i możliwość kątowania widoku nadaje się przy oglądaniu większych elementów lub okazów. Jeśli jest jakaś zła strona tego cudownego elementu, to fakt, że dołączony kabel microUSB jest trochę krótki, osiąga zaledwie 1m 3,3' stóp. To miało być 2m 6 metrowy kabel. Byłoby idealnie. Ta wada, można szczęśliwie ominąć, za pomocą standardowego kabla do ładowania telefonu microUSB 2m. 😊😁😎 Wtyczka 120/240v, z którą jest, wygląda na, myślę, że kraje azjatyckie, które używają zaokrąglonych wtyczek, ale jest z adapterem, który pasuje do standardu nas 2 ostrza 11/120v. Ogólnie rzecz biorąc, jest to świetny mikroskop na początek, chyba że wymagasz znacznie większego powiększenia, porównywalnego z wyższej półki, mikroskopów. Ale za jego cenę. To nie może być pokonane!! 😎👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Doskonałe- Love it-Nice opakowanie- Przybyło szybko- Gorąco polecam Banggood AA++ 1: Nasiona w truskawce 2: końcówka nożyka węglika 3: stary znaczek 4: Powierzchnia kryształu Apatytu 6: Powierzchnia stali wyciętej węglem 7: Młody liść rośliny pomidorowej 8: Włączenie do kryształu apatytu 9: Włączenie do kryształu Apatytu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Kupiłem to jako prezent dla mojego taty, to naprawdę świetny produkt w dobrej cenie! Jeśli szukasz dobrego mikroskopu, który nie jest zbyt drogi, jestem pewien, że będziesz zadowolony z tego. Może to jest pomocne również dla innych: Jako ulepszenie podstawki, zaprojektowałem przedłużacz z mechanizmem przesuwnym dla tego mikroskopu, możesz go pobrać tutaj (dla drukarek 3D wśród nas): https://www.thingiverse.com/thing:5151143 Lub szukaj „G1200 rozszerzenie". Jeśli nie masz drukarki 3D i chcesz, skontaktuj się ze mną (zobacz stronę).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Dobra obsługa i łatwość obsługi. Wyczyść, ostry obraz po regulacji. Na zdjęciach wynik jest jeszcze lepszy, chociaż wątpię, że jest tyle wzrostów, co x1200. Jednak do pracy z elektroniką działa idealnie. Z drugiej strony, dostawa była bardzo zła. Zamówienie zostało złożone w punkcie odbioru i nie otrzymałem o tym powiadomienia. Tylko przeglądając stronę dostawcy dowiedziałem się o tej sytuacji i prawie straciłem paczkę, ponieważ nie zostałem powiadomiony o tej sytuacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2022

    Produkt przyszedł zgodnie z reklamą. Przyszedł w 3 dni po złożeniu zamówienia, bardzo szybko. Działa dobrze, minimalne powiększenie daje widok około 26 mm szerokości i 19 mm wysokości. Ekran jest czysty i jasny. Opcja dostosowania kontrastu w menu byłaby miła. Jeśli chcesz użyć wózka SD upewnij się, że korzystasz z wózka SD, lub nie działa. Stojak jest wytrzymały. Używam go do czyszczenia monet. Wysokość przestrzeni roboczej wynosi około 13 cm, więc dużo miejsca na wszystko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Przyszedł, 1200, jak i na zamówienie, złącze zasilające trochę podrezal, aby wspiąć się, zamontować statyw na śrubie, myśleć, że podniesie średnicę śruby i będzie umieścić jagnię dla wygody.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Wysyłka przyszła bardzo szybko i nieuszkodzona. Produkt jest zgodny z opisem. Jakość obrazu jest przyjemna. Zbliżenie jest dobre. Obszar roboczy jest trochę mały, ale wystarczy na małe części.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Jestem bardzo zadowolony z jakości tego produktu, bardzo pomocny i bardzo łatwy w użyciu.Bardzo dobra jakość obrazu, lekkie ustawienia, wiele zdjęć i wyświetlania. I 7 gwiazdek za wysyłkę, zaledwie kilka dni do Rumunii, dostarczone przez UPS, dobra robota chłopaki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Zamówiłem w czwartek, dziś następny tydzień, wtorek i już przyszło! :) jestem sceptyczny do takich rzeczy ale w tej cenie jakość jest powalająca, załączam zdjęcia, sami zobaczcie :) polecam !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    ce microscope électronique est vraiment très bien, surtout pour le prix. bien sûr, ce n'est pas un modèle professionnel, mais ce n'est pas non plus le même budget. je le recommande sans aucun soucis, surtout pour commencer

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$66.99
    • US$49.99
    • US$10.99
    • US$39.99
    • US$9.99
    • US$45.99
    • US$77.99
    • US$54.99
    • US$89.99
    • US$58.20
    • US$12.99
    • US$9.99
    • US$22.99
    • US$69.99
    • US$30.99
    • US$105.99
    • US$7.99
    • US$594.99