Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1491)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(1491)
    • 5 Star(1385)
    • 4 Star(96)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/09/2020

    Jestem bardzo zadowolony z tego produktu. Będę go używać do lutowania i robienia zegarków i jest bardzo dobry do tego celu. Cena jest również bardzo dobra. Bardzo łatwo jest uzyskać jasny obraz. Stojak jest w aluminium i bardzo dobrej jakości. Samo urządzenie wydaje się dość plastikowe. Koniec sprawy nie jest zbyt dobry. Ma guzy, doły i zadrapania i nie jest bardzo dokładnie wykonany. Na przykład, dość trudno jest dopasować złącze USB do jednostki, ponieważ jest bardzo ciasno dopasowane.. Ekran był jednak w dobrym stanie i daje dobry obraz. Zdjęcia wykonane urządzeniem są dobre. Jednak nie oczekuj zbyt wiele. Wątpię, by rozdzielczość 12MP była rozdzielczością optyczną. Prawdopodobnie jest interpolowany. Załączone zdjęcia wykonane są z rozdzielczością 2MP. Jakość wideo też jest w porządku. Bateria za pierwszym razem zajęła 3 godziny. Nie testowałem, jak długo to trwa. Ogólnie jest to bardzo dobry produkt w tej cenie. Bardzo polecam!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Super szybka dostawa, bardzo szczęśliwa. Jestem bardzo wdzięczny, ale... Nie podoba mi się podstawka, źle wykonana jest źle wywiercona, odchylona od osi na jedną stronę, jest krzywa, a poważniejszym problemem jest skupienie. Przycisk ostrości jest bardzo twardy. Ciężko się go skupić, prawie bezużyteczny. Za te pieniądze, wyobrażam sobie jakość produktu inną. Poproszę o nowy produkt bez tych wad. Tak jak byłem podekscytowany, jestem rozczarowany

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Przybył bardzo szybko - w 8 dni kalendarzowych. Zmierzyłem powiększenie i jest to ~75x optyczny, ~1,5x cyfrowy, i całkowicie można uzyskać ~115x. Jest przedstawiany jako 1200x powiększenie, ale to jest totalne kłamstwo. Nienawidzę kłamstw, więc nie mogę dać 5 gwiazdek, tylko 4. Co jest złe i powinno być naprawione: gniazdo ładowania jest blisko korpusu mikroskopu i pasuje wystarczająco mocno, prawdopodobnie kiedyś się zepsuje, tryb foto resetuje do trybu filmowego po wyłączeniu mikroskopu, domyślny powinien być tryb foto. Właściwie istniejące powiększenie jest naprawdę wystarczające dla lutowania, a jakość jest wystarczająco dobra i zadowalająca dla tej ceny. Zdjęcia: 1. Zmierzona długość ekranu 150 mm 2. Zdjęcie wykonane mikroskopem (wszystkie pozostałe zdjęcia wykonane aparatem smartfonowym) 3. Maksymalna wysokość od obiektu, minimalne powiększenie cyfrowe (1X), widoczne 27 mm, więc powiększenie min wynosi ~5.5x 4. Maksymalna wysokość od obiektu, maksymalne powiększenie cyfrowe (4X), widoczne 16 mm, więc można obliczyć, że jest powiększony tylko ~1,5x z poprzedniego zdjęcia 5. Min wysokość od obiektu, min. powiększenie cyfrowe (1X), widoczne 2 mm, więc patrząc na zdjęcie 1 można obliczyć, że powiększenie optyczne wynosi ~75x 6. Min wysokości od obiektu, maksymalne powiększenie cyfrowe (4X), widoczne ~1,3 mm, więc całkowite powiększenie wynosi ~115x

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    naprawdę przydatne narzędzie, mechaniczna część wystarczająca dla jego funkcji, elektronika i oprogramowanie dobre, tylko złącze żeńskie jest zbyt blisko obudowy lub obudowy złącz męski zbyt duża, W praktyce samiec złącze nie może wejść osiowo na samicę, ponieważ dotyka przypadku bokiem, ryzykując uszkodzenie złącza żeńskiego, patrz zdjęcie. Musiałem przeciąć nadmiar części innego męskiego złącza (aby nie zniszczyć oryginału), aby móc go wstawić osiowo, a nie zniszczyć żeńskiego złącza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Doskonałe- Love it-Nice opakowanie- Przybyło szybko- Gorąco polecam Banggood AA++ 1: Nasiona w truskawce 2: końcówka nożyka węglika 3: stary znaczek 4: Powierzchnia kryształu Apatytu 6: Powierzchnia stali wyciętej węglem 7: Młody liść rośliny pomidorowej 8: Włączenie do kryształu apatytu 9: Włączenie do kryształu Apatytu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Świetna zabawka do lutowania. Może być również używany jako kamera komputerowa. Koła sterujące ostrości trochę się ociera, można tylko skręcić sztywno. Więc nie jest łatwo się skupić. Może da się to naprawić. Połączenie karty SD było trochę trudniejsze. Z 3 kart tej samej wielkości 32 GB, tylko jedna podłączona. Jednak karty są od różnych producentów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2020

    Szczerze, to dobry produkt! Bardzo przydatne jest umożliwienie dostępu do wielu informacji na temat elementów elektronicznych w moim przypadku i zapewnienie dobrej wizualizacji i komfortu w odniesieniu do elementów elektrycznych i elektronicznych! Wreszcie, dobre narzędzie i/lub narzędzie pozwalające zanurzyć się w rzeczywistości ukrytej przez jej ekstremalny zdrobnienie wymiar w stosunku do wielkości rzeczy, z którymi mamy do czynienia w naszym codziennym życiu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Produkt jest w porządku, nie płać zaliczki przy zakupie tego produktu. Dostawca chce 200 TL z góry podatku. Prosiłem o normalność, przyszedłem za osiem dni, zapłaciłem 47 TL cła.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Przerosło moje oczekiwania, dużo lepiej niż się spodziewałem. Daje świetny obraz z bliska, świetny do małego lutowania lub odnalezienia tej drzazgi, której nie widać. Mógłbym nawet powiedzieć, że to mnie rozwaliło, kiedy mogłem zobaczyć pory mojej skóry!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Podobało mi się to, co dostałem. Dobra i przejrzysta rozdzielczość komponentów SMD w odpowiedniej odległości, aby obsługiwać sprzęt, ekran jest pokaz osobno, posiada wewnętrzny akumulator, który ułatwia i wiele na ławce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21,441
    • Ft18,644
    • Ft76,574
    • Ft139,477
    • Ft79,651
    • Ft9,010
    • Ft7,145
    • Ft20,167
    • Ft57,772
    • Ft12,304
    • Ft43,755
    • Ft27,967
    • Ft68,028
    • Ft10,253
    • Ft38,969
    • Ft33,158
    • Ft50,934
    • Ft2,794