Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1561)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(1561)
    • 5 Star(1452)
    • 4 Star(99)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/08/2021

    Jest to doskonały Buy, najwyższej jakości, szczególnie do wykonywania bardzo dobrej pracy na płytach obwodowych, pięknej biżuterii, drzazgi w palcach, insektach, a nawet patrzenia na zawiłe wzory na monetach, znaczkach i walucie. Posiada mikrousb do ładowania, a także może, przy niewielkim podrasowaniu oprogramowania, pokazywać wyświetlacz na laptopie lub komputerze, uruchamiać Windows, MacOs lub Linux. Ma ledowy pierścień oświetlenia, który może być dobrze nastrojony, tak jak powiększenie. I nie zmyje koloru rzeczy, które oglądacie. Dodatkowo posiada slot na kartę pamięci, który może korzystać z slotu na karty microSD, który może używać do 128Gb karty pamięci. (które zdecydowanie polecam, za najlepsze wykorzystanie tego mikroskopu). Siódemka w środku. Wyświetlenie i możliwość kątowania widoku nadaje się przy oglądaniu większych elementów lub okazów. Jeśli jest jakaś zła strona tego cudownego elementu, to fakt, że dołączony kabel microUSB jest trochę krótki, osiąga zaledwie 1m 3,3' stóp. To miało być 2m 6 metrowy kabel. Byłoby idealnie. Ta wada, można szczęśliwie ominąć, za pomocą standardowego kabla do ładowania telefonu microUSB 2m. 😊😁😎 Wtyczka 120/240v, z którą jest, wygląda na, myślę, że kraje azjatyckie, które używają zaokrąglonych wtyczek, ale jest z adapterem, który pasuje do standardu nas 2 ostrza 11/120v. Ogólnie rzecz biorąc, jest to świetny mikroskop na początek, chyba że wymagasz znacznie większego powiększenia, porównywalnego z wyższej półki, mikroskopów. Ale za jego cenę. To nie może być pokonane!! 😎👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Super szybka dostawa, bardzo szczęśliwa. Jestem bardzo wdzięczny, ale... Nie podoba mi się podstawka, źle wykonana jest źle wywiercona, odchylona od osi na jedną stronę, jest krzywa, a poważniejszym problemem jest skupienie. Przycisk ostrości jest bardzo twardy. Ciężko się go skupić, prawie bezużyteczny. Za te pieniądze, wyobrażam sobie jakość produktu inną. Poproszę o nowy produkt bez tych wad. Tak jak byłem podekscytowany, jestem rozczarowany

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Przybył bardzo szybko - w 8 dni kalendarzowych. Zmierzyłem powiększenie i jest to ~75x optyczny, ~1,5x cyfrowy, i całkowicie można uzyskać ~115x. Jest przedstawiany jako 1200x powiększenie, ale to jest totalne kłamstwo. Nienawidzę kłamstw, więc nie mogę dać 5 gwiazdek, tylko 4. Co jest złe i powinno być naprawione: gniazdo ładowania jest blisko korpusu mikroskopu i pasuje wystarczająco mocno, prawdopodobnie kiedyś się zepsuje, tryb foto resetuje do trybu filmowego po wyłączeniu mikroskopu, domyślny powinien być tryb foto. Właściwie istniejące powiększenie jest naprawdę wystarczające dla lutowania, a jakość jest wystarczająco dobra i zadowalająca dla tej ceny. Zdjęcia: 1. Zmierzona długość ekranu 150 mm 2. Zdjęcie wykonane mikroskopem (wszystkie pozostałe zdjęcia wykonane aparatem smartfonowym) 3. Maksymalna wysokość od obiektu, minimalne powiększenie cyfrowe (1X), widoczne 27 mm, więc powiększenie min wynosi ~5.5x 4. Maksymalna wysokość od obiektu, maksymalne powiększenie cyfrowe (4X), widoczne 16 mm, więc można obliczyć, że jest powiększony tylko ~1,5x z poprzedniego zdjęcia 5. Min wysokość od obiektu, min. powiększenie cyfrowe (1X), widoczne 2 mm, więc patrząc na zdjęcie 1 można obliczyć, że powiększenie optyczne wynosi ~75x 6. Min wysokości od obiektu, maksymalne powiększenie cyfrowe (4X), widoczne ~1,3 mm, więc całkowite powiększenie wynosi ~115x

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    naprawdę przydatne narzędzie, mechaniczna część wystarczająca dla jego funkcji, elektronika i oprogramowanie dobre, tylko złącze żeńskie jest zbyt blisko obudowy lub obudowy złącz męski zbyt duża, W praktyce samiec złącze nie może wejść osiowo na samicę, ponieważ dotyka przypadku bokiem, ryzykując uszkodzenie złącza żeńskiego, patrz zdjęcie. Musiałem przeciąć nadmiar części innego męskiego złącza (aby nie zniszczyć oryginału), aby móc go wstawić osiowo, a nie zniszczyć żeńskiego złącza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Doskonałe- Love it-Nice opakowanie- Przybyło szybko- Gorąco polecam Banggood AA++ 1: Nasiona w truskawce 2: końcówka nożyka węglika 3: stary znaczek 4: Powierzchnia kryształu Apatytu 6: Powierzchnia stali wyciętej węglem 7: Młody liść rośliny pomidorowej 8: Włączenie do kryształu apatytu 9: Włączenie do kryształu Apatytu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Świetna zabawka do lutowania. Może być również używany jako kamera komputerowa. Koła sterujące ostrości trochę się ociera, można tylko skręcić sztywno. Więc nie jest łatwo się skupić. Może da się to naprawić. Połączenie karty SD było trochę trudniejsze. Z 3 kart tej samej wielkości 32 GB, tylko jedna podłączona. Jednak karty są od różnych producentów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Produkt jest w porządku, nie płać zaliczki przy zakupie tego produktu. Dostawca chce 200 TL z góry podatku. Prosiłem o normalność, przyszedłem za osiem dni, zapłaciłem 47 TL cła.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Dobra obsługa i łatwość obsługi. Wyczyść, ostry obraz po regulacji. Na zdjęciach wynik jest jeszcze lepszy, chociaż wątpię, że jest tyle wzrostów, co x1200. Jednak do pracy z elektroniką działa idealnie. Z drugiej strony, dostawa była bardzo zła. Zamówienie zostało złożone w punkcie odbioru i nie otrzymałem o tym powiadomienia. Tylko przeglądając stronę dostawcy dowiedziałem się o tej sytuacji i prawie straciłem paczkę, ponieważ nie zostałem powiadomiony o tej sytuacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Przerosło moje oczekiwania, dużo lepiej niż się spodziewałem. Daje świetny obraz z bliska, świetny do małego lutowania lub odnalezienia tej drzazgi, której nie widać. Mógłbym nawet powiedzieć, że to mnie rozwaliło, kiedy mogłem zobaczyć pory mojej skóry!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Podobało mi się to, co dostałem. Dobra i przejrzysta rozdzielczość komponentów SMD w odpowiedniej odległości, aby obsługiwać sprzęt, ekran jest pokaz osobno, posiada wewnętrzny akumulator, który ułatwia i wiele na ławce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 655
    • Ft13 255
    • Ft2 464
    • Ft11 097
    • Ft3 389
    • Ft15 105
    • Ft23 430
    • Ft23 738
    • Ft16 338
    • Ft28 363
    • Ft6 780
    • Ft4 930
    • Ft14 488
    • Ft30 830
    • Ft4 314
    • Ft29 905
    • Ft42 854
    • Ft6 407