Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(468)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(468)
    • 5 Star(425)
    • 4 Star(39)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/07/2021

    Kiedy przybyła śruba, która zamyka kąt kolumny, była tak ciasna, że bałam się go obrócić na tyle, by go rozluźnić. Tydzień zajęło załatwienie tego z BG. Więc teraz robię własną dźwignię dla tego zaklętego śruby! Jako inżynier nie cierpię niechlujnego, nieostrożnego projektu. Kabel zasilający USB jest bardzo trudny do podłączenia, a moja karta USD jest bardzo trudna do usunięcia, zarówno AFAICT, ponieważ projekt plastikowej obudowy po prostu nie potrafi prawidłowo ustawić wewnętrznych. Głupie rzeczy, których nie kosztuje więcej, żeby się dobrze dostać! Podręcznik mówi ci wszystko o tym, jak jest wspaniały, ale w zasadzie nic o tym, jak to działa. Regulator jasności oświetlenia nie ma ani jednej wzmianki. Więc zajęło to 30 minut, żeby opanować kontrolę. Zdziwiło mnie również przyjęcie unijnej kurzajki ścianowej oraz adaptera sieci AU, biorąc pod uwagę, że Chiny używają tej samej wtyczki co Australia. Jak już wszystko załatwię, mam dobry widok i zdjęcia... Ta strona nie przyjmie plików JPG, które produkuje. Muszę zmienić nazwę jpg Cztery, a nie pięć gwiazdek z powodu głupich projektów. Ale dla pieniędzy wciąż dobra wartość.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Myślę, że to bardzo dobry mikroskop. Ponadto jest on kompatybilny z Linuxem (systemem operacyjnym, którego używam). Pokrętło jest tam, aby zmieniać intensywność oświetlenia LED. Z drugiej strony, istnieje kontroler zysków, który dostosowuje jasność ekranu do otrzymanej przez czujnik, aby obraz nie był zbyt ciemny ani zbyt jasny. Im więcej miniaturek pozwala na zbliżenie lub wyciągnięcie: im niższy czujnik, tym więcej powiększa. Trzecie koło pozwala ci się skupić. Zrobiłem 3 ujęcia VLC diody krzemowej 1N4148, na przykład, w maksymalnej rozdzielczości. (w związku z tym utrata jakości, co jest normalne w tych skalach): Powiększony tak, że element mieści się w szerokości ekranu. Kolejny, gdzie ustawiłem element i łapę. Średnica nogi wynosi zazwyczaj 550 μm (0,55 mm). Ostatni, gdzie dokładnie zdezoeowałem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Przybył bardzo szybko. Wymagany, działa rzetelnie. Daje ładny jasny obraz, Łatwy w obsłudze. Jest bardzo pomocny w odczytywaniu i wszczepianiu wartości supermontowanych części. Można go ustawić w szerokim zakresie, więc łatwo jest pod nim pracować. Jest wart swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Dostarczony pakiet dzisiaj (2021/03/05) podczas lunchu (bardzo dobrze, sprzyja trawieniu!). Pakiet w dobrym stanie, tylko mały guzek (patrz zdjęcie). Produkt działa i, oczywiście, dobry do tego, co jest, nie cud, ale wystarczający do mojej pracy. Jedyny błąd: Mikrousb nie może być wstawiony powoduje zły wymiar (patrz rysunek), więc użyłem innego. Cztery gwiazdki. Najwyraźniej, Banggood jest kiedykolwiek profesjonalny w swojej pracy, winę ponosi Mustool (przejdź, miej oko na te rzeczy).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Bardzo pomocny produkt dla mnie szczególnie ponieważ jestem technikiem mobilnym. Więc szukałem potężnego, tańszego mikroskopu do naprawy. Zobaczyłem ten produkt na stronie Banggood i natychmiast go zamówiłem. Ten produkt spełnia moje potrzeby. Polecam go moim technikom... Dziękuję Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Obliczyłem maksymalne opcje powiększenia za pomocą drutu miedzianego o średnicy 0,59 mm dia i min odległości od obiektu 10 mm, gdzie jest ograniczenie ogniskowania. Maksymalny wymiar analogowego powiększenia drutu dia wynosił 48mm, bez zniekształceń w rozdzielczości HD, a wynik to 81,5 max zoom analogowy. Maksymalny zoom cyfrowy był mierzony w okolicach 180, ale to zaburza stosunek obrazu obiektu, więc nie jest zalecane. Doskonały do lutowania części SMD z 12-15 zoomem w odległości 7 cm między głowicą mikroskopową, gdzie oświetlenie ledowe jest wystarczające z odchyleniem pionowym o rozdzielczości +1. Wystarczy golić mniej niż 1mm dolnej powierzchni złącza m-USB lub użyć innego grubszego, a także rozdzielczość i ekran są po prostu w porządku i działa bezbłędnie. Zaleca się do pracy z częściami SMD i mikro maszynami, ale nie ma nic wspólnego z prawdziwym mikroskopem o powiększeniu 1200, dlatego otrzymuje 4 gwiazdki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Wszystko działa zaskakująco dobrze! Przybyła do Rumunii w 4 dni w bardzo dobrych warunkach. Instalacja jest łatwa, a ustawienia i funkcje przycisków są logiczne, nie można się pomylić! Możesz uchwycić obrazy na karcie maksymalnie 12 Mpix z wieloma opcjami, a nawet nakręcić film w dobrej rozdzielczości, bez dźwięku. Nawet nie potrzebujesz dźwięku! Użyję go głównie w elektronice do części SMD. Jestem bardzo zadowolony z zakupu i w pełni polecam to urządzenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    To naprawdę bardzo dobry produkt jak na swoją cenę. Bardzo przydatny dodatek do mojego stanowiska pracy. Chociaż testowałem go tylko krótko, wszystko jest dobrze obrabiane i działa w 100%, a wszystkie funkcje menu działają po prostu dobrze. Podręcznik wyjaśnia wszystko dobrze i jest napisany dość dobrze po angielsku. - Dziękuję, że pan przyszedł. Niczego nie zapisałem ani nie wstawiłem karty pamięci jeszcze, ale ufam, że nie będzie problemów, jak również. dziękuję! Mogę polecić go każdemu z czystym sumieniem, 👍🏻😊🤝🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Mikroskop został dostarczony bardzo szybko, ponieważ jest to prezent dla syna tak szybko wypróbowany i super. Nie spodziewałem się, że tak dobry i to jest wielki, że nie jest również czeski 👍👏 dobry zakup dziękuję 👍😜

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Wszystko jest idealne, opakowanie jest w sam raz, ale zauważalne jest, że transport traktuje go dobrze, działa idealnie, aby zrobić, zmienić język, jakość obrazu itp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft70 019
    • Ft21 322
    • Ft37 860
    • Ft22 277
    • Ft47 421
    • Ft24 260
    • Ft25 730
    • Ft54 105
    • Ft6 999
    • Ft70 019
    • Ft23 231
    • Ft23 868
    • Ft38 191
    • Ft30 870
    • Ft40 101
    • Ft50 922
    • Ft13 683
    • Ft2 569