Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(394)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(394)
    • 5 Star(362)
    • 4 Star(31)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/11/2020

    Myślę, że to bardzo dobry mikroskop. Ponadto jest on kompatybilny z Linuxem (systemem operacyjnym, którego używam). Pokrętło jest tam, aby zmieniać intensywność oświetlenia LED. Z drugiej strony, istnieje kontroler zysków, który dostosowuje jasność ekranu do otrzymanej przez czujnik, aby obraz nie był zbyt ciemny ani zbyt jasny. Im więcej miniaturek pozwala na zbliżenie lub wyciągnięcie: im niższy czujnik, tym więcej powiększa. Trzecie koło pozwala ci się skupić. Zrobiłem 3 ujęcia VLC diody krzemowej 1N4148, na przykład, w maksymalnej rozdzielczości. (w związku z tym utrata jakości, co jest normalne w tych skalach): Powiększony tak, że element mieści się w szerokości ekranu. Kolejny, gdzie ustawiłem element i łapę. Średnica nogi wynosi zazwyczaj 550 μm (0,55 mm). Ostatni, gdzie dokładnie zdezoeowałem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Przybył bardzo szybko. Wymagany, działa rzetelnie. Daje ładny jasny obraz, Łatwy w obsłudze. Jest bardzo pomocny w odczytywaniu i wszczepianiu wartości supermontowanych części. Można go ustawić w szerokim zakresie, więc łatwo jest pod nim pracować. Jest wart swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Dostarczony pakiet dzisiaj (2021/03/05) podczas lunchu (bardzo dobrze, sprzyja trawieniu!). Pakiet w dobrym stanie, tylko mały guzek (patrz zdjęcie). Produkt działa i, oczywiście, dobry do tego, co jest, nie cud, ale wystarczający do mojej pracy. Jedyny błąd: Mikrousb nie może być wstawiony powoduje zły wymiar (patrz rysunek), więc użyłem innego. Cztery gwiazdki. Najwyraźniej, Banggood jest kiedykolwiek profesjonalny w swojej pracy, winę ponosi Mustool (przejdź, miej oko na te rzeczy).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Wszystko działa zaskakująco dobrze! Przybyła do Rumunii w 4 dni w bardzo dobrych warunkach. Instalacja jest łatwa, a ustawienia i funkcje przycisków są logiczne, nie można się pomylić! Możesz uchwycić obrazy na karcie maksymalnie 12 Mpix z wieloma opcjami, a nawet nakręcić film w dobrej rozdzielczości, bez dźwięku. Nawet nie potrzebujesz dźwięku! Użyję go głównie w elektronice do części SMD. Jestem bardzo zadowolony z zakupu i w pełni polecam to urządzenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Kiedy przybyła śruba, która zamyka kąt kolumny, była tak ciasna, że bałam się go obrócić na tyle, by go rozluźnić. Tydzień zajęło załatwienie tego z BG. Więc teraz robię własną dźwignię dla tego zaklętego śruby! Jako inżynier nie cierpię niechlujnego, nieostrożnego projektu. Kabel zasilający USB jest bardzo trudny do podłączenia, a moja karta USD jest bardzo trudna do usunięcia, zarówno AFAICT, ponieważ projekt plastikowej obudowy po prostu nie potrafi prawidłowo ustawić wewnętrznych. Głupie rzeczy, których nie kosztuje więcej, żeby się dobrze dostać! Podręcznik mówi ci wszystko o tym, jak jest wspaniały, ale w zasadzie nic o tym, jak to działa. Regulator jasności oświetlenia nie ma ani jednej wzmianki. Więc zajęło to 30 minut, żeby opanować kontrolę. Zdziwiło mnie również przyjęcie unijnej kurzajki ścianowej oraz adaptera sieci AU, biorąc pod uwagę, że Chiny używają tej samej wtyczki co Australia. Jak już wszystko załatwię, mam dobry widok i zdjęcia... Ta strona nie przyjmie plików JPG, które produkuje. Muszę zmienić nazwę jpg Cztery, a nie pięć gwiazdek z powodu głupich projektów. Ale dla pieniędzy wciąż dobra wartość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Bardzo przydatny mikroskop cyfrowy - Powiększenie srebrnego znaku czystości - Godło graweru białego złota - Egipski znak życia ANTH, Odkryto również wadę materiału na nożu do maszynki do mięsa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Dobry mikroskop cyfrowy w świetnej cenie. Bardzo pomocne w robieniu i lutowaniu, gdy oczy się pogarszają. Kupiłbym ponownie w każdej chwili!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2020

    Jedna z części, na którą czekałem. Łatwo zmontowane Zasilany bez problemów (jakkolwiek użyłem oddzielnego zasilacza australijskich 5v 2amp usb) Jak mam wolę nie używać adapterów (chociaż był wyposażony w zasilacz i adapter zgodnie z opisem) Cena była pod wrażeniem jakości, a możliwość odchylania się robi dużą różnicę, zarówno dla miejsca do pracy na części, ale także dla załamania światła do identyfikacji suchych stawów lub złamań linii włosów w torach. W porównaniu do mojego starego mikroskopu w górę i w dół, jest to ogromna poprawa. Pewnie, że mógłbym wydać więcej, a jakość by była lepsza. Pracuję na podstawie tego, że będą one wymieniane co roku (uszkodzenia / dym / opary / zużycie) i za taką cenę łatwo je utożsamiać. Ładny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    Przyjechał dzisiaj. Stabilny obraz z kamerą oddalonego o około 14 cm od elementu, pozostawiając miejsce do pracy z lutownicą. Obraz czysty bez odbicia, gdy trochę się odsunie. Nie potrzebuję funkcjonalności mobilnej, więc nie kupiłem wersji baterii. Adapter zasilający bardzo tanią jakością, więc użyłem jednego z moich. Mój adapter mówi, że używa 0,74 ampułek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2020

    Szybka dostawa, wydaje się być ładny jakość i cena produktu. Świetna definicja i skupienie, podstawa jest solidna zbudowana. Ale* wewnętrzny pakiet był uszkodzony, a ładowarka jest w złym stanie, port USB rusza w środku. To nie jest poważny problem, ten produkt nigdy nie powinien opuszczać fabryki, on rujnuje dobry wizerunek marki. Mam nadzieję, że Banggood to wynagrodzi. * „Wszystko przed słowem, ale, to koński s**t" Eddard Stark. Łatwo było tego uniknąć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 028
    • Ft21 091
    • Ft75 323
    • Ft5 805
    • Ft14 457
    • Ft10 085
    • Ft12 103
    • Ft19 837
    • Ft27 510
    • Ft100 880
    • Ft56 828
    • Ft6 386
    • Ft7 731
    • Ft78 349
    • Ft22 313
    • Ft11 400
    • Ft41 359
    • Ft45 547