Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(427)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(427)
    • 5 Star(389)
    • 4 Star(31)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/09/2020

    Dalmierz jest doskonały, niestety tylko w ciemności. Jeśli jest jasny słoneczny dzień, jego możliwość pomiaru zmniejsza się radykalnie. Nocą - pomiar (plamka lasera widoczna na obiektach) ponad 80 metrów. Generalnie: dobry zakup. Do celów pomiarów w wewnątrrz budynków - idealny. POLECAM.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Przedmiot dotarł szybko w niecałe 3 tygodnie do Australii. Zgodnie z opisem i działa dobrze! Laser jest bardzo słaby i nie działa na zewnątrz, ponieważ światło zagłusza promień InfraRed. Dobre do użytku w pomieszczeniach. Doskonała jakość budowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Produkt dotarł zgodnie z planem. Nie jest to mój pierwszy laserowy wykrywacz i mam droższe i znane marki, ale ten instrument jest bardzo dokładny i bardzo mały.Jestem zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Miernik jest dość dokładny nawet w małych odległościach. Pomiary objętości, powierzchni, wysokości i kątów są przydatne jako dokładne. Bez wątpienia podczas korzystania z tego urządzenia będziesz wyglądał bardzo Fajny 😎

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2020

    W tej chwili jest bardzo dobry, w ciągu dnia ciężko zmierzyć, kiedy mija 20 metrów. Musi być bardziej przetestowany, aby wydać dokładną opinię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2020

    Świetny doskonały produkt jego precyzja bardzo ułatwi moją pracę, jeśli chodzi o centralizację opraw oświetleniowych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    A trena chegou sem problemas Eno prazo, o produto funciona até em dias ensolarados, só acho difícil enxergar o laser se a distância for grande na área externa, entretanto eu uso para projetos de interiores e não tenho problema de paralaxe ou erros na precisão do laser em si, ajuda muito pra resolver na hora alguns cálculos (ex. o volume de um cômodo pra saber o BTU do ar-condicionado), por fim é resistente e bonita.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Dojazd jak zwykle na czas, dobre opakowanie, małe i bardzo praktyczne. Już próbowałem i działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    W końcu otrzymuję produkt po tym, jak kurier fałszywie twierdził, że został dostarczony 3 dni przed dostawą. Dzięki Banggood produkt spełnia wszystkie moje oczekiwania i jest naprawdę wartościowy dla pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Bardzo dobry sprzęt, przybył szybko, wysokiej jakości materiał, przyszedł w porządku, działa doskonale i niezawodnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11,764
    • Ft6,809
    • Ft5,571
    • Ft11,145
    • Ft7,738
    • Ft8,358
    • Ft18,576
    • Ft9,287
    • Ft44,278
    • Ft10,216