Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(464)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(464)
    • 5 Star(423)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/05/2021

    Przedmiot dotarł szybko w niecałe 3 tygodnie do Australii. Zgodnie z opisem i działa dobrze! Laser jest bardzo słaby i nie działa na zewnątrz, ponieważ światło zagłusza promień InfraRed. Dobre do użytku w pomieszczeniach. Doskonała jakość budowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Produkt dotarł zgodnie z planem. Nie jest to mój pierwszy laserowy wykrywacz i mam droższe i znane marki, ale ten instrument jest bardzo dokładny i bardzo mały.Jestem zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Miernik jest dość dokładny nawet w małych odległościach. Pomiary objętości, powierzchni, wysokości i kątów są przydatne jako dokładne. Bez wątpienia podczas korzystania z tego urządzenia będziesz wyglądał bardzo Fajny 😎

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    A trena chegou sem problemas Eno prazo, o produto funciona até em dias ensolarados, só acho difícil enxergar o laser se a distância for grande na área externa, entretanto eu uso para projetos de interiores e não tenho problema de paralaxe ou erros na precisão do laser em si, ajuda muito pra resolver na hora alguns cálculos (ex. o volume de um cômodo pra saber o BTU do ar-condicionado), por fim é resistente e bonita.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Bardzo ładny produkt dobrze zapakowany, przybył bardzo szybko, po prostu do wypróbowania przez profesjonalistów, dziękuję bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Dojazd jak zwykle na czas, dobre opakowanie, małe i bardzo praktyczne. Już próbowałem i działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    W końcu otrzymuję produkt po tym, jak kurier fałszywie twierdził, że został dostarczony 3 dni przed dostawą. Dzięki Banggood produkt spełnia wszystkie moje oczekiwania i jest naprawdę wartościowy dla pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Bardzo dobry sprzęt, przybył szybko, wysokiej jakości materiał, przyszedł w porządku, działa doskonale i niezawodnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Świetne urządzenie do pomiaru 80 metrów z laserem, bardzo przydatne w dodatku ładowanie nie musi zmieniać baterii, a wisienka na torcie wysyła ultra szybkie...ca c jest bardzo dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Bardzo szybka wysyłka. Wygląda dobrze>

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 323
    • Ft10 680
    • Ft3 913
    • Ft7 119
    • Ft23 855
    • Ft38 538
    • Ft33 913
    • Ft34 961
    • Ft30 830
    • Ft12 105
    • Ft45 321
    • Ft33 296
    • Ft9 247
    • Ft8 630
    • Ft18 805
    • Ft8 322
    • Ft11 097
    • Ft8 938