Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(518)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(518)
    • 5 Star(473)
    • 4 Star(34)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/05/2021

    Przedmiot dotarł szybko w niecałe 3 tygodnie do Australii. Zgodnie z opisem i działa dobrze! Laser jest bardzo słaby i nie działa na zewnątrz, ponieważ światło zagłusza promień InfraRed. Dobre do użytku w pomieszczeniach. Doskonała jakość budowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Produkt dotarł zgodnie z planem. Nie jest to mój pierwszy laserowy wykrywacz i mam droższe i znane marki, ale ten instrument jest bardzo dokładny i bardzo mały.Jestem zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    product qlty good but not pouch including charging cable just 6in lenth easy to use packing Good

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    At first glance it looks and is a very small laser meter, the first measurements look correct and although it has a very small screen it is legible ... I would like it a little bigger in size so that it is more convenient to use as to get measurement at a distant point you can press the wrong key due to size ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    A trena chegou sem problemas Eno prazo, o produto funciona até em dias ensolarados, só acho difícil enxergar o laser se a distância for grande na área externa, entretanto eu uso para projetos de interiores e não tenho problema de paralaxe ou erros na precisão do laser em si, ajuda muito pra resolver na hora alguns cálculos (ex. o volume de um cômodo pra saber o BTU do ar-condicionado), por fim é resistente e bonita.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Bardzo ładny produkt dobrze zapakowany, przybył bardzo szybko, po prostu do wypróbowania przez profesjonalistów, dziękuję bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Dojazd jak zwykle na czas, dobre opakowanie, małe i bardzo praktyczne. Już próbowałem i działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    W końcu otrzymuję produkt po tym, jak kurier fałszywie twierdził, że został dostarczony 3 dni przed dostawą. Dzięki Banggood produkt spełnia wszystkie moje oczekiwania i jest naprawdę wartościowy dla pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    100%. VFM. IT IS WHAT I WANT . VERY GOOD QUALITY

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Super Cyfrowy Mini laserowy miernik. idealny...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 868
    • Ft10 974
    • Ft29 495
    • Ft9 502
    • Ft34 445
    • Ft17 893
    • Ft19 990
    • Ft7 208
    • Ft10 157
    • Ft38 017
    • Ft10 813
    • Ft10 485
    • Ft11 049
    • Ft41 950
    • Ft14 382
    • Ft25 359
    • Ft12 435
    • Ft13 235