Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(668)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(668)
    • 5 Gwiazda(608)
    • 4 Gwiazda(44)
    • 3 Gwiazda(12)
    • 2 Gwiazda(2)
    • 1 Gwiazda(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/05/2021

    Przedmiot dotarł szybko w niecałe 3 tygodnie do Australii. Zgodnie z opisem i działa dobrze! Laser jest bardzo słaby i nie działa na zewnątrz, ponieważ światło zagłusza promień InfraRed. Dobre do użytku w pomieszczeniach. Doskonała jakość budowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Miernik jest dość dokładny nawet w małych odległościach. Pomiary objętości, powierzchni, wysokości i kątów są przydatne jako dokładne. Bez wątpienia podczas korzystania z tego urządzenia będziesz wyglądał bardzo Fajny 😎

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2020

    MUSTOOL 40m Cyfrowy Laser Mini Rangefinder z elektronicznym czujnikiem kąta Pakiet zawiera: 1 x Laserowy znalazca 1 x angielski podręcznik użytkownika 1 x kabel do ładowania USB WYSOKA PRECYZJA: z technologią pomiaru precyzyjnego lasera do 2 mm, odległość pomiarowa rozciągnięta do 80 M; Przełącznik między M/In/Ft TRWAŁY I PRAKTYCZNY: Poziom wodoszczelny IP54 i funkcja przeciwpyłowa chronią pomiar odległości laserowej w maksymalnym możliwym stopniu Profesjonalny produkt jakości

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2022

    Przydatne narzędzie dla domu i do profesjonalnego użytku! Doskonała jakość i łatwy w użyciu! Dostawa w ciągu 10 dni roboczych. I co za dalekosiężny zasięg.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    product qlty good but not pouch including charging cable just 6in lenth easy to use packing Good

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Stan dobry. Szybka dostawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Dalmierz jest doskonały, niestety tylko w ciemności. Jeśli jest jasny słoneczny dzień, jego możliwość pomiaru zmniejsza się radykalnie. Nocą - pomiar (plamka lasera widoczna na obiektach) ponad 80 metrów. Generalnie: dobry zakup. Do celów pomiarów w wewnątrrz budynków - idealny. POLECAM.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2020

    Wspaniała mała dywizja. Jedynie punkt należy wspomnieć w pomiarze kąta na wyświetlaczu jest bardzo mały, co może być problemem dla niektórych osób.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Produkt dotarł zgodnie z planem. Nie jest to mój pierwszy laserowy wykrywacz i mam droższe i znane marki, ale ten instrument jest bardzo dokładny i bardzo mały.Jestem zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2020

    W tej chwili jest bardzo dobry, w ciągu dnia ciężko zmierzyć, kiedy mija 20 metrów. Musi być bardziej przetestowany, aby wydać dokładną opinię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$202.99
    • US$58.99
    • US$23.99
    • US$27.59
    • US$125.99
    • US$14.99
    • US$21.99
    • US$31.99
    • US$58.49
    • US$23.99
    • US$17.99
    • US$28.99
    • US$44.84
    • US$34.99
    • US$26.99
    • US$165.99
    • US$7.49
    • US$71.99