Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(638)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(638)
    • 5 Star(579)
    • 4 Star(44)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/05/2021

    Przedmiot dotarł szybko w niecałe 3 tygodnie do Australii. Zgodnie z opisem i działa dobrze! Laser jest bardzo słaby i nie działa na zewnątrz, ponieważ światło zagłusza promień InfraRed. Dobre do użytku w pomieszczeniach. Doskonała jakość budowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2020

    MUSTOOL 40m Cyfrowy Laser Mini Rangefinder z elektronicznym czujnikiem kąta Pakiet zawiera: 1 x Laserowy znalazca 1 x angielski podręcznik użytkownika 1 x kabel do ładowania USB WYSOKA PRECYZJA: z technologią pomiaru precyzyjnego lasera do 2 mm, odległość pomiarowa rozciągnięta do 80 M; Przełącznik między M/In/Ft TRWAŁY I PRAKTYCZNY: Poziom wodoszczelny IP54 i funkcja przeciwpyłowa chronią pomiar odległości laserowej w maksymalnym możliwym stopniu Profesjonalny produkt jakości

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Miernik jest dość dokładny nawet w małych odległościach. Pomiary objętości, powierzchni, wysokości i kątów są przydatne jako dokładne. Bez wątpienia podczas korzystania z tego urządzenia będziesz wyglądał bardzo Fajny 😎

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Dalmierz jest doskonały, niestety tylko w ciemności. Jeśli jest jasny słoneczny dzień, jego możliwość pomiaru zmniejsza się radykalnie. Nocą - pomiar (plamka lasera widoczna na obiektach) ponad 80 metrów. Generalnie: dobry zakup. Do celów pomiarów w wewnątrrz budynków - idealny. POLECAM.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    product qlty good but not pouch including charging cable just 6in lenth easy to use packing Good

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2020

    Wspaniała mała dywizja. Jedynie punkt należy wspomnieć w pomiarze kąta na wyświetlaczu jest bardzo mały, co może być problemem dla niektórych osób.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Produkt dotarł zgodnie z planem. Nie jest to mój pierwszy laserowy wykrywacz i mam droższe i znane marki, ale ten instrument jest bardzo dokładny i bardzo mały.Jestem zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2020

    W tej chwili jest bardzo dobry, w ciągu dnia ciężko zmierzyć, kiedy mija 20 metrów. Musi być bardziej przetestowany, aby wydać dokładną opinię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Zgodnie z opisem, jeszcze niebadany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2020

    doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$55.99
    • US$235.99
    • US$169.99
    • US$188.99
    • US$55.99
    • US$73.99
    • US$205.99
    • US$609.99
    • US$149.99
    • US$219.99
    • US$99.99
    • US$189.99
    • US$29.99
    • US$159.99
    • US$30.99
    • US$70.99
    • US$289.99
    • US$56.99