Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/08/2022

    Paczka dotarła bardzo szybko. Za pierwszym razem nie mogę odkręcić koła na AUDI Q5, maszyna puka, ale nie jest odkręcona. Chociaż wziąłem klucz i rękami go odkręciłem bez problemu. Baterie są naładowane, chociaż wskaźnik zasilania pokazuje, że jest w pełni naładowany. Spróbuję jeszcze raz. Tylko żenujące jest to, że bateria nie pasuje ciasno. Wydaje się, że kiedy praca spadnie. Będziesz musiał dodatkowo podłączyć baterię. Fajna zabawka. - Może nie mam szczęścia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2022

    Z wyglądu super zobaczymy jak będzie w praktyce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2022

    Maska jest bardzo dobra i pomimo braku jakiejkolwiek ochrony przed wstrząsami lub powiedzmy, żadnej ochrony, i przybyła w brzydkim kartonowym pudełku z kilkoma zadrapaniami i wgnieceniami, Ale w porządku.Maschine bardzo potężny.BANGGOOD prosimy wysyłać towary starannie przygotowane do długiej podróży do klientów.Użyj dodatkowej ochrony!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2022

    Produkt przyszedł bardzo szybko, pudełko było rozerwane. Urządzenie działa idealnie, ale moc wynosi około 500 m. Znacznie mniej niż stwierdzono

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2022

    Wydaje się być bardzo silny, ale jeszcze go nie użyłem. Zostałem opodatkowany i pokryto ubezpieczenie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2022

    Klucz bardzo dobrej jakości przybył w ciągu 30 dni, jeśli przyszedł przypadek do przechowywania byłby górny, pudełko dotarło podarte, a szpilka ładowarki zgnieciła się, ale musi to być wina urzędu pocztowego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2022

    Druga kwota płatności

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2022

    Śrubokręt przybył wcześniej niż się spodziewaliśmy z kurierem ekspresowym DHL! Śrubokręt wydaje się dobrej jakości, próbowałem odkręcić koła w moim samochodzie i zadziałało! Szczerze mówiąc, nie sądzę, że to 800nm, ale około 500 nm! Jednak to jest dość potężny, a następnie w tej cenie nie można znaleźć lepiej na rynku! Ładowarka do baterii jest naprawdę śmieszna! Waży 20 gramów! Będę używał ładowarki do baterii stołowej innego śrubokręta, który kupiłem w Banggood kilka lat temu... Do reszty wszystko w porządku, chociaż jak zwykle opakowanie było okropne! Powinieneś lepiej pakować towar! Zwłaszcza jeśli chodzi o towary kruche i pewne koszty!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2022

    W porządku! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2022

    Przybyłem wcześniej niż się spodziewałem. Otworzyłem go natychmiast i użyłem go, ale nie ma problemu z produktem. Wybrałem specyfikację wtyczek UE, ponieważ była tania, ale czy uważasz, że nie może być używana, jeśli jest to wysłać go do Japonii po stronie Banggood Poza pudełkiem zamontowano adapter konwersji, który może płynąć z wtyczki UE do Japonii do 10A. To jest bardziej korzystne. Poczucie użytkowania jest takie samo jak w przypadku pewnej japońskiej firmy, a prawa strona to niski moment obrotowy, średni moment obrotowy i pełny moment obrotowy. Lewa strona obrotu to dwa typy: niski moment obrotowy, pełny moment obrotowy i pełny moment obrotowy z kontrolą luzem (autostop). Kluczowa moc polega na tym, że poluzowałem nakrętkę piasty 2-tonowego samochodu, ale wydaje się, że to ponad 500 Nm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$124.73
    • US$302.99
    • US$92.99
    • US$113.53
    • US$56.58
    • US$145.99
    • US$115.69
    • US$54.99
    • US$80.84
    • US$299.99
    • US$38.99
    • US$79.99
    • US$218.49
    • US$199.00
    • US$50.81
    • US$59.99
    • US$47.99
    • US$27.99