Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/11/2022

    w pełni zadowolony z tego śrubokrętu. Doskonała moc również moim zdaniem nie jest tym, co stwierdzono. Kupiłbym go ponownie zdecydowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2022

    Paczka dotarła bardzo szybko. Za pierwszym razem nie mogę odkręcić koła na AUDI Q5, maszyna puka, ale nie jest odkręcona. Chociaż wziąłem klucz i rękami go odkręciłem bez problemu. Baterie są naładowane, chociaż wskaźnik zasilania pokazuje, że jest w pełni naładowany. Spróbuję jeszcze raz. Tylko żenujące jest to, że bateria nie pasuje ciasno. Wydaje się, że kiedy praca spadnie. Będziesz musiał dodatkowo podłączyć baterię. Fajna zabawka. - Może nie mam szczęścia.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2022

    Z wyglądu super zobaczymy jak będzie w praktyce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2022

    Maska jest bardzo dobra i pomimo braku jakiejkolwiek ochrony przed wstrząsami lub powiedzmy, żadnej ochrony, i przybyła w brzydkim kartonowym pudełku z kilkoma zadrapaniami i wgnieceniami, Ale w porządku.Maschine bardzo potężny.BANGGOOD prosimy wysyłać towary starannie przygotowane do długiej podróży do klientów.Użyj dodatkowej ochrony!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2022

    Perfekcyjnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2022

    Produkt przyszedł bardzo szybko, pudełko było rozerwane. Urządzenie działa idealnie, ale moc wynosi około 500 m. Znacznie mniej niż stwierdzono

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2022

    Wydaje się być bardzo silny, ale jeszcze go nie użyłem. Zostałem opodatkowany i pokryto ubezpieczenie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2022

    Miła niespodzianka, która nadejdzie wcześniej niż zapowiedziano. Produkt zgodny, wydaje się nieco mniej potężny niż oczekiwano. Operacja w krótkich sekwencjach zgodnie z wybranym trybem działania trochę myli, ale dość szybko się do niej przyzwyczaja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2022

    OK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2022

    Śrubokręt przybył wcześniej niż się spodziewaliśmy z kurierem ekspresowym DHL! Śrubokręt wydaje się dobrej jakości, próbowałem odkręcić koła w moim samochodzie i zadziałało! Szczerze mówiąc, nie sądzę, że to 800nm, ale około 500 nm! Jednak to jest dość potężny, a następnie w tej cenie nie można znaleźć lepiej na rynku! Ładowarka do baterii jest naprawdę śmieszna! Waży 20 gramów! Będę używał ładowarki do baterii stołowej innego śrubokręta, który kupiłem w Banggood kilka lat temu... Do reszty wszystko w porządku, chociaż jak zwykle opakowanie było okropne! Powinieneś lepiej pakować towar! Zwłaszcza jeśli chodzi o towary kruche i pewne koszty!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$47.99
    • US$56.99
    • US$49.66
    • US$41.99
    • US$47.99
    • US$61.59
    • US$30.39
    • US$97.57
    • US$32.99
    • US$68.13