Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/10/2020

    Jakość jest normalna, nacierane są dobre, nawet ciasne, spinacze papierowe gryzą doskonale, sznur nie próbował. Materiał uchwytów jest miękki, wygodny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2019

    Got the item less than 2 weeks after ordering. Cutter from 'BOY" are very good quality and sturdy to use. I use it immediately cuts thru the cable housing with ease, perfect tool for the job.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2019

    на удивление хорошее качество

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Szczypce leżą dobrze w dłoni i pełnią wszystkie funkcje niezbędne do budowy pociągów. Można więc przeciąć pokrywę, poszerzyć interfejs, odwinąć linkę hamowania/przełącznika i ścisnąć rękawy końcowe. Idealne narzędzie dla tych, którzy lubią majstrować przy własnym rowerze. Cena/wydajność!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Dobra solidna budowa działa dobrze, że ma zarówno cięcia i cięcia. Jak również kołek z boku do otwarcia otworu tarczy kablowej po wyciśnięciu z cięcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Bardzo sztywne działanie i sprężyna nie jest zachowana tak łatwo odpada.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Konieczne jest namaszczenie, dostosowanie, potem trochę cięcia, liny bez problemów, koszula jest bardzo gruba, konieczne jest przyjść. Sprężyna i uchwyty nie są naprawione, myślałem, że będzie lepiej, ale możesz używać go raz w roku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2019

    Главный нюанс в регулировке шарнира- он часто расконтргаивается, чтобы избезать этого имеет смысл поставить гайку из стали помягче. чтобы рез рубашки был ровным и аккуратным движение кистью следует производить резко

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2020

    Do Moskwy przyszedł bardzo szybko, w ciągu 7 dni od momentu zapłaty. Nie wygląda dobrze na zewnątrz, są na nim odciski, metal posiniaczony i zadrapany. Natychmiast rozmontowane, czyszczone i natłuszczone. Metal na pierwszy rzut oka nie jest plastykiem, operacja pokaże.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft2 204
    • Ft4 412
    • Ft13 609
    • Ft3 791
    • Ft8 095
    • Ft9 541
    • Ft11 401
    • Ft6 986
    • Ft2 940
    • Ft8 830
    • Ft6 992
    • Ft17 661
    • Ft12 507
    • Ft7 104
    • Ft6 986
    • Ft2 943
    • Ft1 688
    • Ft7 356