Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/03/2019

    Chegou tudo ok. O tamanho adequado para meu torno DIY - Everything arrived okay. The right size for my DIY lathe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Jakość wygląda dobrze, bardzo dobrze wykonana. Jeszcze go nie używałem, ale jestem pewien, że zadziała idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2019

    Eine hervoragende Spitze, läuft spielfrei und sehr genau. Kann ich nur weiter empfehlen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    good quality, quick shipping, and good price. I'd recommend this purchase if you're looking for a live action center with MT2 shaft.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Myślę, że to dobry stosunek jakości do ceny. Jest dobrze wykończony i łożysko obraca się swobodnie. tang miał około 0,040, aby wystrzelić z ogona, więc musiał uzbroić dystans, aby zmieścił się na końcu tang.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Wyśmienity produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Centrum na żywo jest dla mnie idealne. Działa gładko, bez żadnych problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Jakość cenowa najwyzsza Dobre, solidne wykończenie, bardzo dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Ten punkt obrotowy jest doskonałej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2019

    Great product and a great value. The cheapest I have found and the quality is not cheap. It is a MT2 morse taper 2 and I am using it on a Harbor Freight mini lathe 10 x 18. Comes in a plastic tube so no need to worry about shipping damage. The only thing I am little concerned about is the bearing is sealed but still exposed on the back. Not sure if that will be an issue only time will tell.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.40
    • US$20.99
    • US$18.99
    • US$11.99
    • US$36.95
    • US$6.89
    • US$42.72
    • US$52.49
    • US$11.54
    • US$9.23
    • US$15.99
    • US$16.99
    • US$12.99
    • US$39.99
    • US$19.99
    • US$173.24
    • US$206.99
    • US$15.99