Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/05/2022

    Fast delivery ever, I'm so glad to have banggood on my side. The product is working every well. Thanks much

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    reçu . super et rapide . je connaissais pas banggood mais je certifie que ce sont de vrai pro qui livre même très rapidement par rapport au pays . Great job thanks you banggood ❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    To jest idealne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Przywieźli towar, wszystko działa dobrze. Często używam go dla starych czytelników. Niezastąpiona rzecz... dziękuję.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    To było to, co miałem na myśli, ale to była w 100% moja wina, nie mogłem odesłać rosołu, ale yo co za boska aplikacja i cała pierwsza klasa! Zadowolony i polecam znajomym n fam! Najlepszy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Świetne urządzenie, tak samo jak msr206. czyta i pisze 3 utwory - działa z większością oprogramowania, napisałem własny za pomocą SDK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    ✨✨✨

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    tak jak w opisie polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Super, nie ma za co

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    Great!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.99
    • US$75.06
    • US$19.62
    • US$50.81
    • US$49.99
    • US$26.44
    • US$87.99
    • US$18.47
    • US$25.40
    • US$10.38