Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(70)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(70)
    • 5 Star(63)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/01/2022

    To szybki przyjazd, działa poprawnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    Nie muszą być baterie dołączone do produktu, jednak nie są! Niezgodność z otwartą inspekcją przypadku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2019

    Como habitual chegou super rápido, testado em casa em teste simples muito bom, agora falta testar no terreno em ambiente de trabalho, excelente Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2018

    I purchased this tool so that I could additionally test the cable at once on two frequencies to accurately identify the location of the cable break.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2019

    J'ai bien reçu ce jour le colis, le support arrière du détecteur est cassé.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Bardzo dobry produkt według profesjonalnej instalacji kosiarki robota i całkiem rozsądnej ceny. Opakowanie zostało uszkodzone, ale produkt był nieuszkodzony. Jeszcze go nie użyłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    πολυ καλο για εσωτερικα δικτυα.για τα εξωτερικα δεν το δοκιμασα ακομα

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2022

    Pierwszy raz zamówiłem coś z Banggood. Szybka dostawa w bardzo konkurencyjnej cenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Super dobra jakość, szczególnie szukaj roboty kosiarki do złamania kabla. Pasuje i działa idealnie. Podejść!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Bardzo dobra konstrukcja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$309.99
    • US$332.99
    • US$309.99
    • US$129.99
    • US$239.99
    • US$89.99
    • US$259.99
    • US$215.99
    • US$189.99
    • US$20.99
    • US$14.99
    • US$27.99
    • US$245.99
    • US$225.99
    • US$62.99
    • US$209.99
    • US$404.79