Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(174)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(174)
    • 5 Gwiazda(162)
    • 4 Gwiazda(9)
    • 3 Gwiazda(2)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/03/2018

    Worked right out of the bag. Added a 1-1/2 inch speaker, a 5V rechargeable power pack via the micro USB and the 4 Gb card from my phone. 30 seconds and it was playing. Making a music player for my grand daughter.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2018

    Malutki fajniutki i działa jak należy. Teraz zrobić obudowę i super będzie :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2019

    It is decent MP3 player board for your DIY projects or to be used in older car, which doesn't have USB or SD card playback option. I had a few boards fail on me in the past, so ordered spares. The MP3 chip seems to be unreliable and/or too sensitive and could easily be fried.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2019

    Bonne fabrication, pas encore testé

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2018

    1pç de qualidade. recomendo demorou mais chegou !!!!!!!!!!!!!!!!! só falto manual acho que deveria vir algum

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2022

    Doskonała.. dobra estetyka i już hahaha przybywam szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2020

    Niezły produkt dla projektów diy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2019

    gracias por su eficacia muy buen producto y excelente cumplimiento

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2018

    bella compatta e utile per creare un piccolo lettore portabile con questa scheda e possibile costruire un piccolo stereo ottima la consiglio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2019

    great product! well suited for my requirement. ofcourse can't expect great music quality from MP3 format. It would be better if provided with mounting holes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$323.00
    • US$38.69
    • US$32.40
    • US$52.99
    • US$120.74
    • US$115.00
    • US$78.99
    • US$102.99
    • US$50.59
    • US$32.54
    • US$79.99
    • US$34.99
    • US$13.59
    • US$16.99
    • US$173.64
    • US$18.59
    • US$13.99
    • US$20.99