Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(133)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(133)
    • 5 Star(114)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/12/2020

    Ten produkt jest świetny. To jest doskonałe. Jest nawet lepiej niż opisano. Polecam wersję z 3 bateriami, aby zabawa nigdy się nie kończyła. Mam do 1,5h z 1 baterii, więc do 4.5h zabawy (rzeczywista czas jazdy non-sto cca 3h). Światła przednie i tylne, światła wsteczne i światła sygnałowe (mrugaj, gdy się obracasz) działają idealnie. Proporcjonalne sterowanie, przód i tył praca świetna. Lubię dużo wolne możliwości raczkowania, a także dobrą prędkość maksymalna (trochę szybciej niż normalny chód). Ze zdjęć można powiedzieć, że był testowany dość mocno, miał dużo trzęsących się i spadających (ma dużo łupków), ale jest dość wytrzymały i wytrzymały. Mój syn złamał tylny wał napędowy. (Wciąż nie wiem, jak mu się to udało) , ale to nie problem, to plastik i części modernizacyjne metalu są w drodze 😁. I to jest najlepsza część w tym produkcie: WSZYSTKO jest modernizowane i nie drogie (chyba, że zamawiasz każdą część metalową na raz). Na koniec polecam MN MODEL MN99 D90, jako samochód zabawkowy dla dzieci i jako model startowy do RC hobby dla wszystkich innych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Niezbyt dobre dla początkujących. Chociaż świetne po kilku ulepszaniach, te ciężarówki są dla hobbystów. Będą one musiały zostać zmodernizowane lub naprawione, czasami po pierwszym lub drugim użyciu. Wały i wstrząsy na początek. Opony muszą być przyklejone do obręczy przed użyciem, albo się odwrócą. Pod warunkiem, że baterie są do kitu. Doradzam zakup ulepszonych i przyzwoitej ładowarki przy zakupie pojazdu. Jeśli lubisz modernizować i naprawiać, są to doskonałe modele skali z ogromną różnorodności niedrogich części i akcesoriów metalowych i są niezwykle zdolne na trudnym terenie. Za mało niskiego momentu obrotowego lub przegubowego, i są zbyt ciężkie, aby uznać je za poważne pełzacze. Są podatne na przewracanie się. Nadaje się tylko dla dzieci, jeśli główne zastosowanie znajduje się w domu lub na podjeździe. Nawet wtedy, obracałem wały i musiałem je wymienić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Prosto z pudełka MN99SA jest bardzo zdolnym pełzaczem można dostać dużo za swoje pieniądze. Świetnie się z tym bawię. Moja pełna recenzja jest na moim YouTube Van City RC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Tu są informacje, mam nadzieję, że to pomoże. Czas dostawy, zamawiany w CZ, 5 dni robocze od zamówienia do dostawy, Bardzo Dobry Bardzo dobrze. Pakiet jest OK Wszystko techniczne OK - Niektóre uszkodzenia optyczne w sekcji Front / Hood, muszą się zdarzyć w Factory pakując, ponieważ nie ma żadnych uszkodzeń w Pakiet, więc nie ma awarii przez Banggood lub sprzedającego z CZ! - Brakuje lustra. (BTW, wszystkie inne rzeczy są potrójne, niestety nie Lustro) Drive Performance jest bardzo dobry. Światła są w pełni sprawne. Wszystkie baterie są gotowe. Dwie z trzech Baterie mają pudełka do przechowywania. Również bardzo dobre. Czekam na odpowiedź od Banggood. Wszyscy razem jestem bardzo szczęśliwy. Płacisz ile dostajesz, ale dostajesz więcej! Pozdrowienia z Niemiec.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Dobra jakość części, dobra moc i prędkość, ze światłami kierunkowymi i hamulcami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Bardzo ładny 1/12 RC. Nie mogę się doczekać, by wejść na szlak. Dotarło tu w ciągu zaledwie 1 tygodnia (Dania) To tylko ładny mały samochód. Myślę, że to idealny samochód, żeby zacząć się czołgać. Dzięki za dobrą obsługę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Dobry towar, który pasuje do oczekiwań, funkcjonuje normalnie. Minus wgniecenia i kilka zadrapań na pancerzu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TMCCRC
    GB
    21/03/2022

    Na najlepszych tanich pełzaczy. Mnóstwo ulepszeń. Super szybka dostawa od Banggood jak zwykle. Gorąco polecamy! Aby uzyskać pełną recenzję, użyj adresu URL poniżej: https://youtu.be/1ol4vB01IFs

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Mam ten samochód od kilku miesięcy i nadal idzie dobrze. Mój ośmioletni syn to uwielbia. Bawił się dziś w śniegu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Dzięki, Banggood. Kocham to wcześniej niż data dostawy 👌👌👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$73.99
    • US$128.19
    • US$49.44
    • US$123.43
    • US$16.99
    • US$13.85
    • US$318.77
    • US$356.99
    • US$17.99
    • US$118.99
    • US$39.99
    • US$10.99
    • US$54.99
    • US$77.99
    • US$46.99
    • US$80.99
    • US$100.99