Opinie klientów

4.84 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(356)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(356)
    • 5 Star(309)
    • 4 Star(37)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/08/2020

    Bardzo dobry początkujący pełzacz dobry żywotność baterii i dobra konfigurowalność pudełka nie zostały pobite, chociaż RC był po prostu dobry bardzo szybki jak na pełzacza, więc dzięki Bogu za szybkość katolicka, chociaż szkoda, że nie ma proporcjonalnego sterowania Ale przy najlepszym tanim pełzaczu jakiego miałem i jest 10 skala nie 12 😂

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Produkt dotarł w ciągu półtora miesiąca starannie spakowany i prawie zmontowany. Połączyłem tylko małe szczegóły, które zostały dodane oddzielnie. Wszystkie koła są napędzane, nadwozie można zmienić na półotwarty typ. Bateria 7.4V znajduje się pod maską i była w pełni naładowana, ale nie podłączona. Zdalne sterowanie jest proste, ale działa dobrze. Było dużo radości dla moich wnuków, polecam wszystkim kupić ten samochód!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Bardzo dobry początkujący pełzacz!!! Co za wspaniała platforma. Wydają się być trwałe i wysokiej jakości zbudowane. Sprawdź mój przebieg i przegląd tej malutkiej, ale zdolnej ciężarówki https://youtu.be/vWwQin9G0Zw

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Niezbędny czas, mała bateria jak na takiego SUV-a. Zalecane odłączenie LED, aby zwiększyć czas działania i odrobinę mocy. Wszystkie zewnętrzne części są niesamowite. Super zdolny do nie posiadania kierownicy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Szczegóły na D90 są całkiem dobre, to dobry samochód startowy dla dzieci. Przy odrobinie aktualizacji łatwo jest dać mu proporcjonalną kontrolę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Witam, paczka została odebrana, odczekała 3 miesiące, nie do namierzenia, napisali do Tech Support 29.01 i wysłali ją ponownie Wysłali namiary na pocztę, dostali 3.02, spacerując gdzieś po Rosji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Jest to bardzo dobrze osiągnięty samochód, specjalnie dla miłośników pełzaczy do modyfikacji z części, ale chcę dokonać akkotacji tej wspaniałej empresy BANGGOOD, jeśli coś nie przyjedzie w moim przypadku zachowało to celnicy, natychmiast Banggood wysłał mi jego zastępstwo. Kupuj bezpiecznie, nigdy nie stracisz swojego produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Całkiem dobre, dobre wymiary, za cenę, którą polecam kupić. Kup też naklejki, które sprzedali osobno. Kontrola wygląda na tani plastik, ale reszta jest ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Bardzo dobry produkt, doskonała cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Auto przyjechało z uszkodzonym przednim zderzakiem, a nadajnik dotknął, to jako negatyw. Jako pozytywny, przybywam bardzo szybko, samochód działa pomimo wybojów i w cenie q ma nie sądzę, że można zapytać więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13,738
    • Ft12,029
    • Ft22,396
    • Ft43,097
    • Ft19,002
    • Ft19,341
    • Ft18,662
    • Ft25,913
    • Ft66,638
    • Ft21,593
    • Ft35,785
    • Ft45,658
    • Ft4,625
    • Ft37,945
    • Ft48,435
    • Ft2,774
    • Ft7,710
    • Ft28,042