Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(367)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(367)
    • 5 Star(318)
    • 4 Star(37)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/04/2021

    Produkt dotarł w ciągu półtora miesiąca starannie spakowany i prawie zmontowany. Połączyłem tylko małe szczegóły, które zostały dodane oddzielnie. Wszystkie koła są napędzane, nadwozie można zmienić na półotwarty typ. Bateria 7.4V znajduje się pod maską i była w pełni naładowana, ale nie podłączona. Zdalne sterowanie jest proste, ale działa dobrze. Było dużo radości dla moich wnuków, polecam wszystkim kupić ten samochód!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Bardzo dobry początkujący pełzacz!!! Co za wspaniała platforma. Wydają się być trwałe i wysokiej jakości zbudowane. Sprawdź mój przebieg i przegląd tej malutkiej, ale zdolnej ciężarówki https://youtu.be/vWwQin9G0Zw

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Niezbędny czas, mała bateria jak na takiego SUV-a. Zalecane odłączenie LED, aby zwiększyć czas działania i odrobinę mocy. Wszystkie zewnętrzne części są niesamowite. Super zdolny do nie posiadania kierownicy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Szczegóły na D90 są całkiem dobre, to dobry samochód startowy dla dzieci. Przy odrobinie aktualizacji łatwo jest dać mu proporcjonalną kontrolę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Witam, paczka została odebrana, odczekała 3 miesiące, nie do namierzenia, napisali do Tech Support 29.01 i wysłali ją ponownie Wysłali namiary na pocztę, dostali 3.02, spacerując gdzieś po Rosji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Jest to bardzo dobrze osiągnięty samochód, specjalnie dla miłośników pełzaczy do modyfikacji z części, ale chcę dokonać akkotacji tej wspaniałej empresy BANGGOOD, jeśli coś nie przyjedzie w moim przypadku zachowało to celnicy, natychmiast Banggood wysłał mi jego zastępstwo. Kupuj bezpiecznie, nigdy nie stracisz swojego produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Całkiem dobre, dobre wymiary, za cenę, którą polecam kupić. Kup też naklejki, które sprzedali osobno. Kontrola wygląda na tani plastik, ale reszta jest ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Bardzo dobry produkt, doskonała cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Auto przyjechało z uszkodzonym przednim zderzakiem, a nadajnik dotknął, to jako negatyw. Jako pozytywny, przybywam bardzo szybko, samochód działa pomimo wybojów i w cenie q ma nie sądzę, że można zapytać więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Dobry produkt i precyzyjna dostawa. Silnik jest bardzo słaby, czy jest jakiś wyższy stopień z silniejszym silnikiem? Poza tym bardzo piękne i realistyczne,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft24 474
    • Ft31 603
    • Ft23 005
    • Ft26 457
    • Ft23 774
    • Ft19 927
    • Ft55 944
    • Ft25 173
    • Ft46 619
    • Ft23 611
    • Ft65 995
    • Ft16 042
    • Ft25 173
    • Ft28 455
    • Ft105 945
    • Ft22 025
    • Ft31 785
    • Ft34 510