Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(399)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(399)
    • 5 Star(343)
    • 4 Star(41)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/12/2021

    Super pełzacz sterowany na spacery po lesie, w skali 1/12 jest idealny do szybkiej zabawy i inicjacji dzieci. Konwersja 4x4 na vana jest bardzo prosta do zrobienia, są 4 małe śruby, które można usunąć, a następnie 2 małe plastikowe kołki do usunięcia. Podczas mojego pierwszego wyjścia bez żadnej pokory bateria trwała 26 minut. Sprawdź film testowy na youtube (wyszukaj talexdrone). Proporcjonalna moc pozwala wyjść z wielu niebezpiecznych sytuacji. Bardzo dobry montaż i poziom wykończenia oraz dostępność części zamiennych. Polecam zakup produktu!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Przesyłka nie jest zła! Wykonany doskonale, nawet wewnątrz obrabiane części, napęd na wszystkie koła, kolor doskonały, kontrola proporcjonalna. Przyspieszenie 12-15 km/h

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    To jest piątka, którą kupuję. Doskonały model z setkami ulepszeń i wieloma szansami na szczegóły.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Bardzo dobrze, to było zbyt fast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    👊🏼👊🏼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Fantastyczna cena! trzeba mieć!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2020

    Świetny mały, tani pełzacz. Łatwo się ulepsza. Wybrałem styl hawajski. Ciało podmieniło WPL C24 na podwozie D90. Przekładnie osi dla większego podnoszenia. WPL 2 prędkość trans. 30a RSG. Odbiornik 4C. 1,55" paciorkowców na modyfikowanych oponach WPL. Metalowe wały napędowe. Dobre RC do zmiany czasu. 🤙🤙

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Produkt dotarł w ciągu półtora miesiąca starannie spakowany i prawie zmontowany. Połączyłem tylko małe szczegóły, które zostały dodane oddzielnie. Wszystkie koła są napędzane, nadwozie można zmienić na półotwarty typ. Bateria 7.4V znajduje się pod maską i była w pełni naładowana, ale nie podłączona. Zdalne sterowanie jest proste, ale działa dobrze. Było dużo radości dla moich wnuków, polecam wszystkim kupić ten samochód!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Bardzo dobry początkujący pełzacz dobry żywotność baterii i dobra konfigurowalność pudełka nie zostały pobite, chociaż RC był po prostu dobry bardzo szybki jak na pełzacza, więc dzięki Bogu za szybkość katolicka, chociaż szkoda, że nie ma proporcjonalnego sterowania Ale przy najlepszym tanim pełzaczu jakiego miałem i jest 10 skala nie 12 😂

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$145.99
    • US$31.99
    • US$199.99
    • US$55.99
    • US$205.99
    • US$185.24
    • US$172.99
    • US$165.99
    • US$239.99
    • US$55.05
    • US$90.99
    • US$55.99
    • US$65.99
    • US$80.84
    • US$135.99
    • US$105.99
    • US$465.99
    • US$168.99