Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/12/2021

    Przywieziono tylko z etykietą na skrzynce pocztowej, ale na szczęście w dobrym stanie. Są to świetne małe platformy z pudełka, ale są również doskonałym punktem wyjścia do modyfikacji z dużą ilością MN i podobnych części WPL dostępnych do personalizacji i aktualizacji. Opony są naprawdę miękkie i unikalne dla tego modelu, mają nieco mniejszą średnicę niż normalne MN D90-99. Ta wersja ma tablicę sterującą D99, ale nie ma pełnego oświetlenia ze wskaźnikami i światłami jazdy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Produkt jest bardzo dobry. Jest wart swojej ceny. (Rejony Turcji prosimy o komentarz w języku tureckim) Ma tyle akcesoriów plus moc silnika i prędkość jest tak dobra Mam też MN 99s i kupiłem ten produkt, aby go zmienić Mn 99s jest trochę bardziej dziedziczne niż to Tylko minus rozmiar opony jest mniejszy niż mn 99s Największą zaletą tego produktu jest to, że kolor nie jest farbą główną, więc nie skwierczy Pilot ma ustawienie przyczepy. Myślę, że ranking wynosi 99 mn 99 mn 96 Mn 96 produktu wydajności cenowej (jedynym problemem jest to, że opony szybko wychodzą z obręczy i są małe Zeskoczę z opon 99-tych Bangood płacił codzienne podatki za wielkie zakupy To jest bardzo niezawodne w zakupach za granicą, i zdecydowanie jest o wiele bezpieczniejsze niż w Turcji Obrazy są większe niż mn99s, ale mniejsze zarówno w gumie, jak i w rozmiarze Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Ładna ciężarówka, dobrze jeździ, doskonałe opony. Dobre z pudełka i idealna baza do dalszych modyfikacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Ładna platforma jest pomalowana i pasuje idealnie do mojej przyczepy i dobrej ciężarówki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Samochód jest dobry, bardziej polecam nikt nie kupić, pq tava nam szczęśliwy samochód bardziej złamał część i w mecade nie patrzył wszędzie od Zapytaj tutaj teraz bez gdzie uciekać Nie polecam, Teraz straciłam marzenia, więc nie sprzedałam tego kawałka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Niesamowity samochód RTR RC. Proporcjonalna kierownica, mocny silnik, niezłe akcesoria, ledowe światła, niesamowity samochód za tą cenę! Przesyłka była szybka, a skrzynia dotarła w cudownym stanie, i bardzo szybko, jak również do Bogoty w Kolumbii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Wspaniały pakiet przybył i dodano do mojej kolekcji MN naprawdę bardzo zadowolony z mojego przedmiotu. Wygląda świetnie, idzie bardzo dobrze i mnóstwo dodatków sprawia, że jest wyjątkowy Jeszcze raz dzięki, banggood Genialna obsługa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Przybyło ok bez problemów, ale teraz wygląda, że jest z akcji, chętnie wziąć pieniądze, ale znowu nie może Zaopatrzenie... Przestań sprzedawać to, czego nie masz w magazynie Kiedy je masz, proste, 😡

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Dobra, miałem problem z zamówieniem, ale naprawili go bardzo szybko, dziękuję bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TMCCRC
    GB
    26/05/2021

    Not bad for the price. How ever i did run into a problem. Check out my YouTube review video to see why.: https://youtu.be/6WxJz4TdOGc

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$111.99
    • US$80.84
    • US$40.80
    • US$88.54
    • US$465.45
    • US$140.99
    • US$115.49
    • US$69.99
    • US$11.99
    • US$130.99
    • US$145.99
    • US$60.99
    • US$645.99
    • US$63.99
    • US$189.99
    • US$16.98
    • US$65.99
    • US$63.51