Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(101)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(101)
    • 5 Star(86)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/03/2021

    Przybył w dobrym stanie, ale wziął od Jan 19 aż do marca 2021, aby w końcu przyjechać!!!!!Nie jestem pewien, czy będę robić więcej interesów z Banggood bo czekam również na inny przedmiot, który został zamówiony w tym samym czasie i nadal nie Zaktualizowane namierzanie?!!!!Banggood musi zebrać tam rzeczy!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Bardzo zadowolony z pieniędzy, ok budowa, podwozie, opony, rozmiar ok, myślałem, że będzie mniejszy. Również wiele aktualizacji można zrobić za rozsądne pieniądze - opony, ciężary opon, silnik, akumulator, wstrząsy. Trzeba kupić na wejście poziom RC budynku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Dobra blokada, wszystko działa. Nie celowe sterowanie trochę mylące, ale to nie ma dla mnie znaczenia, ponieważ będę go ulepszać, z wielu innych rzeczy :) Żegluga była jak pości, :) 2 dni robocze do Węgier!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Doskonała mała ciężarówka, oczywiście wymaga remontu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Świetny bardzo dobry i działa dobrze polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Rajd dobry, szybki i idealny stan

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Nie ma sprawy. Dostarczona bezpieczna i nieuszkodzona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2020

    Bardzo fajna ciężarówka nie jest w stanie zrobić wiele w ten sposób, ale nadal może zaskakująco zrobić trochę ma przednie światła, ale pojawiają się tylko wtedy, gdy pojazd jest w planie działania na zdobycie lepszej baterii do tego kupił go dla mojej dziewczyny i ona to uwielbia i bawiłem się nim Trochę siebie do

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Wózek jest bardzo ładny, wytrzymały materiał z bąbelkami, podwozie proporcjonalne do MN99s, sterowanie nie jest proporcjonalne, ale nic, czego nie naprawi.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2019

    Too long for me waiting the order. Too Expensive also, while waiting the package almost 2 months, in other marketplace the price is lower than when i indent/preorder in here. in the banggood too, the price is down before my packkage arrive. The Detail is not as good as an WPL Brand, so sad from MN Model this time :(.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$86.61
    • US$40.99
    • US$83.15
    • US$72.59
    • US$63.51
    • US$146.67
    • US$64.67
    • US$84.30
    • US$62.99
    • US$86.99
    • US$65.99
    • US$108.99
    • US$17.59
    • US$137.99
    • US$92.99
    • US$16.99
    • US$88.99
    • US$84.30