Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(216)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(216)
    • 5 Star(192)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/05/2021

    Przybyło dobrze, ale pudełko z pewnym kranem, ale produkt jest w idealnym stanie. Pierwsze wrażenia są dobre, teraz musisz pracować z aktualizacją. Przyszło do mnie w niecały tydzień. Bardzo polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Doskonałe polecam tylko kilka aktualizacji potrzebne. Poza tym, podoba mi się produkt powyżej oczekiwań. Potrzebuje tylko kilku usprawnień, które polecam doskonale. Poza tym, bardzo mi się podobał produkt.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Co fantastyczny serwis 8 dni do Uk mn 99s jest idealny i będę zamawiał więcej modeli MN na pewno zamówiłem już kilka części aktualizacji i nie mogę się na nie doczekać cena jest doskonała

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Skrzynka trochę uszkodzona z powodu wysyłki. Nie ma folii bąbelkowej, tylko plastikowe opakowanie. Ale nadal ciężarówka jest w dobrym stanie i prawidłowo działa. Dzięki sprzedawcy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Ciężarówka jest świetna na początku nie mogłem zrozumieć czołgania teraz mam i wyglądam dobrze robiąc to, jeśli zastanawiasz się nad tą ciężarówką i paczką zrobić to więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    arrivato in tempi brevissimi 4 giorni in Italia il pacco era senza protezione ma non ci sono stati danni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Opis produktu jest właściwy. Problem w tym, że doszło do uszkodzenia, prawe tylne koło ze złamanym wałem i podporą przedniego zderzaka złamane

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Bardzo dobry produkt! Bardzo opłacalne, zwłaszcza, że były z 2 bateriami. W pełni proporcjonalny i długi czas pracy na baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Wspaniały samochód z dużym potencjałem do rozwoju. Jedyną wadą jest brak listy części i ich dostępnych zamienników. To znacznie ułatwiłoby zakup mocniejszych komponentów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Jestem z tego zadowolony. To wszystko jest plastikowe, ale jest w porządku za cenę. Radzi sobie zaskakująco dobrze z trudnym terenem. Dwie baterie działają razem przez ponad 30 minut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft62 824
    • Ft19 255
    • Ft88 396
    • Ft68 822
    • Ft16 919
    • Ft27 590
    • Ft26 251
    • Ft54 615
    • Ft29 854
    • Ft24 433
    • Ft16 616
    • Ft9 468
    • Ft73 242
    • Ft14 059
    • Ft22 412
    • Ft17 992
    • Ft30 937
    • Ft18 229