Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(153)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(153)
    • 5 Star(145)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/10/2021

    Świetny samochód do offroading baterii jest również bardzo dobry pilot jest wspaniały i jestem youtuber możesz oglądać pełne wideo tutaj z testowania https://youtu.be/SdnH8J0vwuU

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Zamówione 13.12.2020 Dostarczone 15.12.2020!!! Myślę, że nie będzie szybciej. Bardzo szybka dostawa. Stan pakietu jest bardzo dobry. Również samochód i części wewnątrz pudełka. Części są kompletne, elektroniczny / bateria działa w porządku. Mój trzeci samochód MN99. Ta jest trochę piękna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Świetna zabawa dla mojego staruszka. Nawet plastikowe części poradzą sobie z najtrudniejszym terenem. Czekam na przyszłe modernizacje metalu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Wspaniały towar, przetaczany przez 40 minut po rozpakowaniu i ładowaniu przez 1,5 godziny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Co za wspaniały pełzacz! Świetna jakość budowy! Trwały i może czołgać się wiele wzgórz. Zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Ten samochód jest niesamowity. Jakość budowy jest niezwykle dobra, dużo lepsza niż wiele samochodów kosztujących setki więcej. Posiadam kilka Traxxas, Associated i Tamiya, ale to MN99 jest moim ulubionym. Jego rozmiar jest idealny do pełzającego toru lub salonu. Wiele uaktualnień dostępnych sprawia, że jest to doskonała platforma dla początkujących, jak również doprawionych entuzjastów RC. Obsługa Banggood była świetna. Odebrałem samochód w połowie czasu. Jedyny problem to fakt, że pudełko było dość poobijane, jednak zawartość była w idealnym stanie. Jestem bardzo zadowolony z zakupu i bardzo zadowolony z Banggood doskonałe usługi. Kupiłem już kilka nowszych części w Banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    MN 99 RTR Landrover Defender D90! Za 50 dolarów to jest niesamowita mała platforma! Gotowy do wybiegnięcia prosto z pudełka, bardzo zdolny i trwały. Cechy 👇 Super szczegółowe twarde ciało Opony super miękkie Miękkie sprężynowe tłumiki tarcia W pełni proporcjonalne sterowanie i przepustnica 3 serwetki druciane 260 silnik Metalowe podwozie Przekładnie różnicowe metalowe i pierścieniowe W tym ładowarka USB i bateria 1200mah 7,4v Li-on przez godzinę działania! Zauważyłem kilka nowych funkcji w porównaniu do mojego MN99 sprzed ponad roku, miło widzieć, że MN Models wciąż wprowadza małe ulepszenia. Jest nowy mosiężny krzak położony na górnej kierownicy. Przednie światła pozostają teraz ciągle włączone, podczas gdy wcześniej włączały się tylko wtedy, gdy dotykałeś przepustnicy. Elektronika również jest gładsza niż moja starsza MN99, bardzo miła, powolna kontrola. Gorąco polecam tę małą ciężarówkę, 👊😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2020

    Kupiłam to dla mojego synka, który ma 7 lat, uwielbia to. Jest to właściwy samochód sterowany radiowo, w pełni proporcjonalne sterowanie i przepustnica, więc łatwo go prowadzić. Wydaje się dobrze zrobiony, jedyne co musiałem zrobić to świetne biegi w osiach, kiedy były suche. Istnieje również potencjał do modernizacji tej małej ciężarówki, ponieważ dzieli wiele wspólnych części z innymi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2020

    O dostawie: 4800km między Shenzen i Kaposvár na Węgrzech, a jednak dotarł cały i bezbłędnie w 2 tygodnie!!! 👌👍 Dziękuję wszystkim! O modelu: Niestety, w zestawie brakowało 1 lampy. 😥 A podczas badania, tylne koło różniczkowe obracało się na szybie. Poza tym, to bardzo fajny pojazd, który warto ulepszyć. Kilka pomysłów na dodanie: zestaw naklejek D90. WPL koła. Kolejne chrapanie. Różne pochłaniacze wstrząsów. Oryginał jest trochę mocny, co sprawia, że samochód odbija się na drodze.(Jeśli masz delikatniejsze sprężyny, to wystarczy.)Swing ramiona należy rozwiązać przy pomocy śruby. Metalowe kartany. (ewentualnie) Moody i narzędzia do rozjaśnienia wyglądu. Tłuszcz silikonowy w ROZMIARach i w transferze silnika. To ważne! Silnik sam w sobie jest silny, szybki. Wszędzie światła. To wszystko, baw się dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Brakuje wszystkiego, co jest upiększające akcesoria. Brak tylnych świateł, klamek, nasadki benzynowej, płynu do czyszczenia szkła, części cappot itp. Poprosiłem już Banggood, żeby to wysłał. Samochód sam w sobie o wiele lepszy niż się spodziewałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 646
    • Ft20 505
    • Ft18 227
    • Ft29 324
    • Ft21 052
    • Ft27 068
    • Ft23 272
    • Ft17 481
    • Ft47 746
    • Ft21 427
    • Ft31 873
    • Ft5 010
    • Ft4 229
    • Ft28 644
    • Ft19 854
    • Ft14 971
    • Ft47 525
    • Ft5 635