Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(112)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(112)
    • 5 Star(101)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/07/2020

    Proszę pamiętać, że moje zamówienie było na 2 no i niestety otrzymałem tylko jeden tak uprzejmie zrobić potrzebne wysłać pozostałe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2020

    Bardzo dobra maszyna czekam 34 dni,tylko firma zapomniała opisu i dla UE jest 220/250 V,ten element miał 110V/ jeśli wtyczka all born ddstroyet bardzo pitty.Dla 110V trzeba adapter.Rg.Fivast

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Próbowałem tylko raz, ale działa dobrze. Wiesz, co obiecali. Jest świetny i myślę, że jest bardzo przydatny w domu. Użyję go do insektycydu i ochrony roślin, ale nadaje się również do dezynfekcji. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. W moim kraju produkt ten jest oferowany za około pięć razy więcej!!! Polecane każdemu, kto chce kupić podobny produkt. A jakość też jest dobra. Przybył z europejskiego magazynu dość szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Produkt wygląda dobrze, ale nie pokazał się z uszkodzonym włączonym i nie włącza się z powodu uszkodzenia wysyłki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Czy jedna z tych dwóch części została uszkodzona?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2020

    Otrzymane dzisiaj, doskonałe opakowanie i maszyna ok, już zdezynfekowała restaurację.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2020

    Niestety, muszę zrobić złą recenzję, jak tylko włączyłem nebulizator, spalił silnik

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Dostawa dzisiaj 01-06-2021. Wszystko jest w porządku. Jestem bardzo zadowolony. Nebulizator to idealna maszyna, 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2022

    Dobrze, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Opryskiwacz super, ogród rozpylany w 10 minut, ręcznie wzięty dzień

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$58.89
    • US$126.99
    • US$78.99
    • US$56.58
    • US$65.99
    • US$73.59
    • US$269.89
    • US$15.99
    • US$83.99
    • US$17.99
    • US$14.99
    • US$48.99
    • US$21.84
    • US$25.40
    • US$13.99
    • US$20.78
    • US$24.14
    • US$10.99