Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(105)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(105)
    • 5 Star(95)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/01/2021

    Próbowałem tylko raz, ale działa dobrze. Wiesz, co obiecali. Jest świetny i myślę, że jest bardzo przydatny w domu. Użyję go do insektycydu i ochrony roślin, ale nadaje się również do dezynfekcji. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. W moim kraju produkt ten jest oferowany za około pięć razy więcej!!! Polecane każdemu, kto chce kupić podobny produkt. A jakość też jest dobra. Przybył z europejskiego magazynu dość szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Produkt wygląda dobrze, ale nie pokazał się z uszkodzonym włączonym i nie włącza się z powodu uszkodzenia wysyłki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Dostawa dzisiaj 01-06-2021. Wszystko jest w porządku. Jestem bardzo zadowolony. Nebulizator to idealna maszyna, 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Czy jedna z tych dwóch części została uszkodzona?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Opryskiwacz super, ogród rozpylany w 10 minut, ręcznie wzięty dzień

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2020

    Bardzo dobra maszyna czekam 34 dni,tylko firma zapomniała opisu i dla UE jest 220/250 V,ten element miał 110V/ jeśli wtyczka all born ddstroyet bardzo pitty.Dla 110V trzeba adapter.Rg.Fivast

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2020

    Proszę pamiętać, że moje zamówienie było na 2 no i niestety otrzymałem tylko jeden tak uprzejmie zrobić potrzebne wysłać pozostałe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2020

    Otrzymane dzisiaj, doskonałe opakowanie i maszyna ok, już zdezynfekowała restaurację.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2020

    Przybyło na czas. Plastikowa część adaptera UE jest zbyt duża, więc nie można go podłączyć i musiałem kupić nowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2020

    Bardzo dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft50 232
    • Ft3 714
    • Ft3 094
    • Ft42 123
    • Ft3 714
    • Ft4 643
    • Ft4 752
    • Ft5 882
    • Ft20 131
    • Ft2 063
    • Ft4 953
    • Ft7 121
    • Ft13 948
    • Ft5 263
    • Ft6 793
    • Ft5 006
    • Ft3 404
    • Ft5 572