Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(47)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/07/2021

    Doskonałe warte 5 gwiazdek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Otworzyłem pudełko i zdałem sobie sprawę, że płyta bazowa ma pęknięcie. Jak uzyskać wymianę?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Piekielne wiertło kolumnowe. Ma 6 prędkości, bardzo wytrzymały. W pełni regulowana wysokość, kilka wskaźników głębokości wiertła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Bardzo ladnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    ^Doskonały i dobry

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    Produkt dotarł i to w mgnieniu oka. Dzięki sprzedawcy i dzięki Pangud

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Wieprz przyszedł, Słabo traktowane opakowanie, zły stan, maszyna jest idealna, z negatywnym przepuszczaniem akcesoriów brak obsługi maszyn i montażu maszyny, to już tradycja w powolnej biurokracji celnej, a obsługa opakowania są bardzo złe, jak pokazuje to zdjęcie, gdy Sprzedawca nic punktowego

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    The order was received, the service is fast, and the rest of the requests have not yet arrived. We are waiting for the requests to arrive. Thanks, Ban Judd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Nie dostarczono łącznika zasilania dla USA. Inaczej wygląda niesamowicie, ale nie mogę jej użyć. Najlepiej byłoby, gdyby był jakiś adapter typu NEMA 14-50P, ale skoro nie był, będę musiał wymyślić, jak podłączyć EU/Asia 2-prong do NEMA 14-50P (może przełączyć przewód gruntowy z wiertła).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Otrzymany na czas dobrze, w użyciu byłem bardzo zadowolony. Jako urządzenie jest interesujące ze względu na wszechstronność Specjalnie do stosowania w terenie. Osobiście polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 455
    • Ft7 349
    • Ft11 773
    • Ft47 052
    • Ft9 186
    • Ft30 877
    • Ft20 214
    • Ft16 172
    • Ft7 715
    • Ft10 182
    • Ft13 683
    • Ft8 272
    • Ft17 502
    • Ft24 186
    • Ft14 702
    • Ft15 274
    • Ft11 455
    • Ft79 768