Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(112)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(112)
    • 5 Star(106)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/12/2021

    Przybyli dzisiaj. Czas realizacji zamówienia wynosi 9 dni. Przywieziono go z Emiratów Arabskich Opakowanie kartonowe nie jest uszkodzone, ale nie zostały zaktualizowane żadne dane śladowe po wysyłce z lotniska w Abu Zabi, wewnątrz produkt jest w idealnym stanie. Zmontowałem części i włączyłem urządzenie. Działa świetnie .. Za pierwszym razem, gdy ją puściłem, był irytujący dźwięk, a potem spadło głośność, może skrzynka obrotu. Nie sądzę, że to błąd czy błąd, bo to zadziałało tak dobrze po tym. Nawet nie próbowałem tego w pracy. Dziękujemy sprzedawcy i Bunjud za ich obsługę i dobrą wysyłkę..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Bardzo ladnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Współpracować z międzynarodowymi markami i przewyższać siebie nawzajem. Lekkie obciążenie i wysoka wydajność pracy. Jestem bardzo szczęśliwy i usatysfakcjonowany. Dzięki zakładowi i sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Doskonałe warte 5 gwiazdek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Produkt dotarł w bardzo mocnym opakowaniu i dokładnym terminie dostawy. Bardzo dobra i mocna maszyna o bardzo solidnej konstrukcji! Co do ceny, którą dostałem, jest po prostu niesamowite. Dziękujemy bardzo BANGGOOD i wszystkim tym, którzy pracują, aby dotrzeć do nas wysokiej jakości narzędzia w bardzo niskich cenach!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Doskonała kolumna wiertnicza... Solidna i bardzo dobra jakość, moim zdaniem. Silnik od razu czuje, że ma moc, na litym drewnie idzie, że przyjemność. Kompaktowy, jak mało, a dla mnie jest to super wiertarka, która kosztuje... Nieco mniej niż 80 euro z kuponem...wielka umowa... polecam

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    Vrtačka došla v pořádku. Musím Vám vyslovit poklonu za rychlé dodání. Jsem rád že s Vámi obchoduji dík OK !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    A execução da encomenda, rapidez e simpatia da logistica na entrega, obrigam-me a continuar cliente BangGood esquecendo o PÉSSIMO comportamento da logistica (DHL) na entrega da encomenda de junho.2021, do mesmo produto, que acabou por nunca ser entregue, foi devolvido e aguardo, só agora, o reembolso.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Otworzyłem pudełko i zdałem sobie sprawę, że płyta bazowa ma pęknięcie. Jak uzyskać wymianę?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    Produkt dotarł i to w mgnieniu oka. Dzięki sprzedawcy i dzięki Pangud

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$55.99
    • US$39.99
    • US$28.99
    • US$49.99
    • US$35.99
    • US$164.99
    • US$40.41
    • US$48.04
    • US$102.77
    • US$60.05
    • US$69.99
    • US$29.99
    • US$64.99
    • US$29.99
    • US$37.99
    • US$42.99
    • US$66.29
    • US$49.99