Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(112)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(112)
    • 5 Gwiazda(102)
    • 4 Gwiazda(8)
    • 3 Gwiazda(1)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/02/2023

    To miły zegarek, chociaż nie mogę go połączyć z innymi telefonami z Androidem, aby skorygować godzinę i datę, mam szczęście, że moja siostra ma 😊 Zadowolony klient tutaj 👍 Kudos dostawca i kurier za bardzo ładną transakcję 👏 Już go używałem, gdy odejmuję bieżące kroki do poprzednich kroków i jest dokładny 🤝🤝🤝🤝

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2023

    przybył w praso pq zatrzymał się w urzędzie celnym i został opodatkowany, ale przyszedł dobrze zapakowany smartwatch piękny top więcej zadowolony klient 👏👏👏👏👏🙏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2023

    dobra jakość cen 👍🏽. świetne materiały i nie wydaje się tanie. Nie możesz się pomylić przy tym zakupie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2023

    Bardzo dobry produkt z wieloma funkcjami. Używam go od tygodnia i jestem z niego w pełni zadowolony. Stworzyłem dla niego edytor Watchface: https://github.com/janaboy74/wfeditormk66 Użyj go, jeśli chcesz, na własne ryzyko. Nie ponosimy odpowiedzialności za jakiekolwiek uszkodzenia urządzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2023

    Zegarek dotarł jak zwykle na czas. Opakowanie jest dobre. Zegarek jest dobrej jakości zgodnie z obietnicą. Atrakcyjny, solidny rozmiar i wygodny w noszeniu. Stosunek ceny do wartości jest dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2023

    Jest bardzo ładny i dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2023

    Dostałem to na czas. Tęsknię za językiem węgierskim, ale przyzwyczaję się do niego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2023

    Very fast shipping. Got the watch within 2 weeks and very happy with the built quality. Just one complain, my iphone recognizes it as Bluetooth headphone and sound plays from watch instead of iphone. Its better to connect it with android which I did and its perfect now.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2023

    Po prostu świetny, łatwy do skonfigurowania z moim POCO X3 Pro. Działa bezbłędnie. Może trochę za duży pod względem wielkości, ale nadal świetny biorąc pod uwagę jego powolność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2023

    Doskonały produkt..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$25.99
    • US$8.99
    • US$39.99
    • US$8.59
    • US$39.99
    • US$13.99
    • US$33.99
    • US$13.99
    • US$59.99