Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/02/2021

    Bardzo trudno jeździć, dobre ciepło i dobre światło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2020

    Przesyłka została pozostawiona przed drzwiami, niezapowiedziana i otwarta jak widać na zdjęciach. Wnętrze było kompletne i po montażu wszystko było poprawne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2019

    Excelente estoy satisfecho con el producto de muy buena calidad fácil montaje y los detalles son muy buenos y la entrega en tiempo y forma, muchas gracias lo recomiendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2019

    Excellent product. Highly recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2019

    muy bien detallado, excelente calidad el servicio de entrega en tiempo y forma

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Dowód na to, że Tony Stark ma krąg sercowy, którego nie zawiera w pudełku. I nie pojawił się też stand.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Prosiłem o to z gablotą i nie dotarł do mnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2019

    Love the kit. This my third kit. They have made a big improvement. I took about twenty hours to wind the copper around the ring. Now the copper is pre-wound. Makes a big difference in assembly time and looks..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2020

    Składanie tego jest całkiem proste, jeśli używasz wideo na YouTube. Kierunki, które ci dają, są do kitu. Musisz użyć zdjęć, żeby to poskładać. Efekt LED jest całkiem fajny, a pilot jest całkiem poręczny. Jest kilka rzeczy, które bym zmienił w projekcie, ale ogólnie jest całkiem spoko. Nie mogę się doczekać, jak będzie wyglądał w moim klasycznym samochodzie, kiedy będzie gotowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2020

    Niesamowita jakość produktu i budowy. Dla fanów Iron Mana, którzy chcieliby sami zbudować reaktor, jest to zabawny i wymagający projekt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 399
    • Ft2 818
    • Ft4 229
    • Ft8 107
    • Ft14 043
    • Ft24 426
    • Ft12 211
    • Ft23 980
    • Ft4 229
    • Ft4 580
    • Ft4 229
    • Ft10 223
    • Ft4 935
    • Ft1 829
    • Ft2 464
    • Ft4 935
    • Ft4 580
    • Ft17 277