Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(414)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(414)
    • 5 Star(388)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/02/2021

    Chciałbym dodać negatywne opinie nie dla samego produktu, ale dla opakowania. Oryginalna czarna skrzynka powinna być częścią produktu, ponieważ zawiera logo Znak I. Dla mnie produkt był dostarczany bezpośrednio w oryginalnym czarnym pudełku bez żadnych zabezpieczeń czy osłon. Wszędzie były naklejki i dziura na pudełku, co całkowicie degraduje cały interes. Zakup był wymieniony jako prezent dla kogoś innego - muszę znaleźć sposób i stworzyć pakiet alternatywny. - Nie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Papaqute przybył przed terminem, trochę poobijany, ale to nie wyszło z celnikami. Sprawdziłem, ale wszystko jest gotowe. Nawet go nie złożyłem, ale wszystko jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Paczka dotarła szybko. 15 dni zajęło dotarcie. Myślałem, że sytuacja potrwa dłużej. Ja przybywam w pełni dobry stan i pracuje w 100% polecam to dużo jest świetny element, aby go zebrać i tak kupię akrylowe pudełko, aby go poprawnie usunąć

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Wszystko OK, trochę mylące instrukcje, ale na YouTube jest wiele filmów na temat postępowania, więc poszedłem odpowiednio.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Dostałem dziś ten zestaw, nie wahaj się, naprawdę fajny zestaw, uwielbiam go 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • byrk
    TR
    15/04/2021

    Odpowiedni produkt dotarł. Jest to bardzo udane i przyjemne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Świetny produkt, miał zabawy z budową, instrukcje są bardzo dobrze napisane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Zestaw dotarł dobrze spakowany. Części były czyste i dobrze wykonane. Zgromadzenie było fajne i przebiegło bez problemów. Jakość jest świetna, a rezultat wygląda świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Zebranie zajęło 7 godzin... Ale Dayum <3 jest tego warte Szkoda tylko, że te pudełka są tak cholernie drogie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Bardzo szybko i gładko. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 473
    • Ft14 039
    • Ft14 778
    • Ft14 714
    • Ft2 876
    • Ft22 168
    • Ft21 433
    • Ft14 106
    • Ft15 517
    • Ft2 953
    • Ft12 794
    • Ft41 589
    • Ft3 692
    • Ft1 916
    • Ft4 431
    • Ft6 277
    • Ft4 431
    • Ft4 799